NFH slog CSM Bucuresti.

NFH-pigerne levered søndag eftermiddag et af de absolut største resultater I hele NFHs historie, da holdet foran næsten 2.900 tilskuere gav den fuld POWER og slog det rumænske storhold CSM Bucuresti med 25-22 ved Champions League kampen i Arena Næstved.

NFH fik et superstart og bragte sig foran med 3-1, og takket være god fight lykkedes det at holde rumænerne med de mange stjernespillere på afstand helt frem til slutningen af første halvleg. En situation, hvor Johanna Westberg ustraffet blev tacklet hårdt i gulevet efterfulgt af en udvisning til NFH kort efter gav dog rumænerne momentum, så de kunne gå til pausen foran med 13-14.

Men NFH’erne gav aldrig nogensinde op. I anden halvleg fik de hurtigt kæmpet sig op på uafgjort, og så bølgede det frem og tilbage, til de glublusede bragte sig foran med 21-18 med cirka 10 minutter tilbage.

Det var i høj grad i kraft af godt forsvarsspil og vigtige redninger af Cecilie Greve i målet, at NFH fik skabt afstand. Rumænerne, med en stjerneparade af store spillere – inklusive Nathalie Hagman, der jo spillede i NFH i sidste sæson, kom dog tilbage igen og fik minimeret afstanden til et enkelt mål. Men i slutfasen var NFH skarpest og vandt til sidst en fortjent og håtdt tilkæmpet sejr på 25-22.

Topscorere for NFH blev Kristina ”Mulle” Kristiansen og Johanna Westberg med hver seks mål, mens Læke Nolsøe scorede fem.

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen