NFH sikkert videre i pokalen

NFH-pigerne levede op til favoritværdigheden, da de torsdag aften spillede sig problemfrit og sikkert videre til næste runde af den kommende sæsons landspokalturnering, Santander Cup.

Det skete med en overbevisende sejr på hele 22-41 efter 11-20 ved pausen ude mod 1. divisionsholdet TMS Ringsted.

For NFH’erne fungerede opgøret som en vigtig forberedelse til næste weekends Final 4-stævne i Odense, hvor holdet i semifinalen skal møde København Håndbold.

Og det var da også en flok yderst fokuserede gulblusede spillere, der gik på banen og tog teten fra start. Både forsvars-, angrebs- og kontraspillet fungerede godt, og NFH bragte sig hurtigt foran med både 1-4 og 2-9.

Omtrent midtvejs i halvlegen fik hjemmeholdet i en periode held med at trække tempoet en smule ud af spillet, og det lykkedes dem at få reduceret NFHs føring lidt til 7-12.

Men så hankede pigerne op i sig selv og scorede tre gange i træk til 7-15, og ved pausen var føringen udbygget til 11-20.

I anden halvleg blev der pause til blandt andre Mulle og målvogter Louise Egestorp. Det gav comeback i målet til Cecilie Greve, som fik kampminutter i benene for første gang, siden hun blev mor.

Greve skulle lige bruge et par minutter til at komme ind i kampen, men så tog hun også godt fra i målet.
Og da markspillerne samtidig holdt snuden i sejrssporet, blev føringen stille og roligt udbygget.

Der blev også spilletid til både Lykke Frank Hansen og Jo Nielsen, og de kom begge på scoringstavlen – sidstnævnte endda hele tre gange.
Jo lagde – naturligvis fristes man til at sige – ud med sin signaturafslutning, hvor hun finter, at hun vil skyde udefra og derefter stryger forbi forsvarsspilleren, som allerede har lagt sin parade, og scorer sikkert.

Derudover viste anfører Lærke Nolsøe med 13 scoringer, at hun er helt klar til Final 4. I det hele taget var det positivt at se, at næsten alle markspillere fik scoret, og held holdet leverede en god indsats.

Nu kan NFH’erne så bruge den næste uges tid på at fintune formen, så vi er klar til et brag af en Final 4-weekend i Odense.

Topscorere mod TMS Ringsted blev, udover Lærke Nolsøe med sine 13 mål, Dione Housheer og Johanna Westberg med fem mål hver.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen