NFH sikkert videre i pokalen

NFH satte torsdag aften det sidste punktum for den første sæson nogensinde som regerende danmarksmestre, da holdet spillede sig sikkert videre i pokalturneringen Santander Cup efter en sejr på 19-34 på udebane mod 1. divisionsholdet Gudme HK.

Få dage efter nederlaget til København Håndbold i slutspillet i HTH Go Ligaen rejste NFH-pigerne sig fra skuffelsen over den missede DM-semifinale og hentede den ventede sejr over de fynske 1. divisionspiger.

Gudme HK hang på i de første 15-20 minutter af opgøret, hvorefter NFH efter en lidt sløj start med nogle fejl og brændte chancer kom op i gear og langsomt, men sikkert trak fra. Og ved pausen førte NFH med 8-15.

Det sydfynske hjemmehold blev bakket op af en gruppe unge tilhængere, og de gav de cirka 50-60 medrejsende NFH-tilhængere modspil kampen igennem, så stemningen på lægterne holdt sig ganske intens.

På banen var der ingen tvivl om udfaldet. NFH fortsatte efter pausen den sikre march mod næste runde i Santander Cuppen, og undervejs blev der givet masser af spilletid til nogle af de spillere, der ikke har fået så meget tid på banen i løbet af sæsonen.

Topscorere for NFH blev Anna Lagerquist med fem mål, samt Lærke Nolsøe, Johanna Westberg, Emelie Westberg og Matilde Nielsen med hver fire scoringer.

Efter kampen fik de medrejsende tilhængere god tid til at sige farvel og tak for sæsonen til spillerne – ikke mindst til Mie Sørensen, Tiril Merg, Celine Lundbye Kristiansen og Sarah Iversen, som alle forlader NFH for denne sæson.

Vi vil hermed også gerne på NFHs vegne sige tusind tak til alle, som på forskellig vis har hjulpet, støttet og bakket op om klubben i den nu overståede sæson. Tak for støtten og god sommer.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen