NFH signer talentfuld keeper.

Nykøbing Falster Håndboldklub har fra den kommende sæson sikret sig den talentfulde målvogter Ditte Vind, som kommer til fra Ligaklubben HC Odense.

Målmandskabalen er nu gået op i NFH for kommende sæson i Primotours Ligaen. NFH har sikret sig 22-årige Ditte Vind, som i næste sæson skal vogte målet sammen med Mette Iversen Sahlholdt.

Cheftræner Niels Agesen glæder sig over tilgangen af Ditte Vind, da man med hende har fundet den keepertype man søgte.

”Vi har i Ditte fundet, hvad vi søgte. En yngre talentfuld målvogter der står på vippen til sit gennembrud. Som makker til Mette, var det vigtigt at finde en målvogter med stor fysik og en målvogter der evner at tage ansvar når det gælder, men samtidig også en målvogter vi tror vi kan være medvirkende til at hive opad. Ditte bliver fuldtidsspiller og er helt med på, at der dermed følger store krav og forventninger til indsats og performance. Jeg tror Mette og Ditte bliver et spændende målvogterpar”, udtaler Niels Agesen.

Selv håber Ditte Vind på, at NFH kan være med til at hun kan tage det næste skridt i hendes karriere.

”Jeg valgte NFH som min nye klub, da jeg tror filosofien omkring holdet, kan hjælpe mig med at tage næste skridt i min karriere. Jeg valgte NFH fordi jeg har hørt udelukkende positivt omkring klubben, og det har også været tilfældet med de folk fra klubben jeg har mødt. Det er en professionel klub, med et stærkt team, som jeg er sikker på kan bringe mig videre i min karriere. Jeg er klar til at flyve fra min rede i Odense, hvis man kan sige det sådan. NFH er dét, som jeg mener, der skal til, for at jeg kan tage det næste skridt,” fortæller den 22-årig keeper og tilføjer om den kommende sæson:

”Jeg har rigtig stærke forventninger til næste sæson på baggrund af det set-up og de spillere, der udgør holdet til næste sæson. Så snart vi har fundet hinanden som hold og skabt en fælles kultur, er jeg sikker på, at det nok skal blive spændende. Jeg håber, at jeg kan være med til bibringe noget til holdet og spillet. Jeg har store ambitioner, og jeg er et social menneske, hvilket jeg håber vil gavne holdet.”

Nykøbing Falster Håndboldklub og Ditte Vind har indgået aftale for de kommende to sæsoner.

Ditte Vind blev præsenteret som ny spiller i den gule NFH-Trøje i en fyldt Scandlines ARENA ved kampen om Øst- Danmark mod København Håndbold skærtorsdag d. 24/3 2016 med hjælp fra Marielyst – Danmarks Bedste Badestrand, som også er en del af Guldborgsund Kommune.

Udvalgsformand Martin Lohse fra Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget er glad for at være med til at præsentere endnu en forstærkning til områdets absolutte flagskib NFH, ”Kommunens engagement til klubben modsvares først og fremmest af de mange besøg og arrangementer NFH’s piger aflægger på skoler og i foreninger, der udover at sætte fokus på det sjove i at bevæge sig også giver vores børn og unge lov til at drømme store drømme når de efterfølgende ser de lokale håndboldpiger på TV og oplever stemningen hos Danmarks bedste publikum. Og teksten på Ditte Vinds trøje med Marielyst – Danmarks bedste badestrand er en perfekt kobling af to af Guldborgsunds absolutte fyrtårne, nemlig NFH og Marielyst.”

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen