NFH SEJR I POLEN

NFH-pigerne er fortsat ubesejrede i Europa efter en stor sejr i Sczeczin (Stettin) over Pogon.

29-35 vandt de blåklædte NFH’ere efter 12-16 ved pausen. Og sejren var nøjagtig så fortjent, som cifrene antyder.

Hjemmeholdet var med til stillingen 9-9, men så scorede NFH fem mål i træk, og siden da så de sig aldrig tilbage. 9-14 blev ganske vist til 12-14, men så lukkede de blåblusede halvlegen med yderligere to mål til 12-16. NFH scorede faktisk 18 mål, men kampens makedonske dommere underkendte af uvisse sager to mål af Mulle.

Polakkerne spillede i perioder meget ind over midten, og det var guf for NFHs forsvar og målvogter Mette Iversen Sahlholdt, som stod en stor kamp og flere gange viste landsholdsklasse. Anden halvleg fortsatte nogenlunde som første.

NFH holdt hele tiden solid afstand til polakkerne og fik endda udbygget føringen til 18-25 og 24-31, inden det hele altså sluttede 29-35. Det var i høj grad kollektivets sejr, for hele holdet bød ind med gode ting.

Topscorer blev Nathalie Hagman med ni mål, mens Louise Kristensen og Johanna Westberg bidrog med seks mål hver og Mulle og Gravholt scorede fire (godkendte) mål hver.

Dermed har NFH et rigtig godt udgangspunkt før returkampen i Scandlines Arena på lørdag.

NFH blev i øvrigt bakket op af cirka 100 tilhængere, der i busser, minibusser og privatbiler havde taget turen til Stettin og skabte en imponerende kulisse allerede fra det øjeblik, spillerne ankom til hallen og kampen igennem.

Fotograf: Rasmus Terkelsen

johanna

Returopgøret mod Pogon Stettin, spilles i Scandlines ARENA, Nykøbing Falster i næste weekend.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen