NFH ramte bunden i Odense

Overraskelsen udeblev, da NFH onsdag aften krydsede klinger med de forsvarende mestre fra Odense Håndbold i slutspillet I Bambusa Kvindeligaen.

Fynboerne vandt med hele 38-21 efter 18-9 ved pausen.

De blåklædte NFH’ere var desværre på intet tidspunkt i nærheden af sejren i den fynske hovedstad trods stor opbakning fra omkring 60-70 medrejsende NFH-tilhængere.

Storspillet fra sejren over Viborg i forrige runde var langt væk, og det gik skævt allerede fra start af.
Hjemmeholdet førte med 3-0, inden der var spillet fem minutter, og 6-1 inden der var spillet otte minutter.

NFH’erne kom lidt bedre med derefter og fik reduceret til 6-3 og 7-4, men det lykkedes aldrig at komme tættere på end tre mål, og langsomt drev odenseanerne længere og længere væk.

NFH havde svært ved at trænge igennem hjemmeholdets forsvar, og der var heller ikke det nødvendige held i afslutningerne, som skal til, selvom Odense var uden Althea Reinhardt i målet.

I den modsatte ende havde forsvaret svært ved at stå imod det tryk, som Odense-spillerne kom med, og det gjorde arbejdsbetingelserne svære for Cecilie Greve og Annika Friedheim i målet.

Det blev ikke bedre i anden halvleg, hvor Odense udbyggede føringen til både 24-11 og 29-13, inden det hele altså med et nederlag på 38-21.

Nederlaget betyder, at NFH glider ned på tredjepladsen i slutspilspulje 1, da Viborg samtidig besejrede København Håndbold.

Netop København er NFHs næste modstander på mandag på Frederiksberg.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen