NFH på tavlen efter dramatisk opgør

NFH-pigerne fik onsdag aften kæmpet sig til sæsonens første point i Primo Tours Ligaen.

28-28 blev det ude mod Randers efter en højdramatisk afslutning, hvor NFH-spillere to gange i det sidste minut blev nedlagt af Randers-spillere. Kristina Mulle Kristiansen blev hårdt og kontant nedlagt af en Randers-spiller.

Det tog kampens to dommere og DHF manden i hallen adskillige minutter at nå frem til, at situationen skulle taktseres til en to-minutters udvisning og ikke det røde kort med efterfølgende straffekast, som mange NFH’ere forventede.

Efterfølgende var der endnu en situation, hvor NFH’erne gerne havde set, at det blev til mere end det tremeterkast, som blev dømt.

Her forsøgte Johanna Westberg med et sekund tilbage at sikre sejren, men det lykkedes ikke, og så sluttede det hele 28-28.

Kampen var stort set hele vejen igennem meget lige. NFH fik en god start og kom foran både 1-3 og 5-8, og scorede på stort set samtlige chancer. Men langsomt fik Randers kæmpet sig tilbage, og NFH begyndte at brænde chancer.

Randers kom foran første gang efter 26 minutter med 14-13, og ved pausen stod det 16-14.

NFH kom godt i gang efter pausen og fik udlignet til 16-16 foran de 1100 tilskuere, heriblandt cirka 50 NFH-tilhængere, der gjorde hvad de kunne for at skabe stemning og støtte pigerne.

Resten af halvlegen var meget tæt, og til sidst sluttede det altså i et stort drama.

Topscorere for NFH blev Mette Gravholt med otte mål og Johanna Westberg med syv mål.

Næste opgave for NFH er på søndag i ARENA Næstved mod København.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen