NFH på svær opgave i Ikast

Det er formentlig sæsonens hidtil sværeste kamp, der venter for NFH-pigerne i aften på udebane i Ikast.
Hjemmeholdet har siden sidste sæson slettet Herning-delen af klubnavnet og er vendt tilbage til at spille i gule trøjer, som man også gjorde for år tilbage, inden man blev en del af FC Midtjylland-familien.
Ikast-holdets trup er dog stadig en af de stærkeste i ligaen, og holdet skal regnes med som en af de største bejlere til en top fire-placering i grundspillet I Kvindeligaen.
Netop top fire er som bekendt også noget, NFH  stræber efter, og også derfor bliver det et interessant opgør i Ikast.
Aktuelt befinder begge hold sig allerede i top fire. NFH ligger på andenpladsen med maksimumpoints otte efter fire kampe, mens Ikast er to points og to placeringer efter.
Ikast Håndbold indledte sæsonen med et uventet nederlag i  Randers, men har siden da gjort rent bord med store sejre over Silkeborg-Voel, SønderjyskE og Aarhus United.
Det er også ligaens aktuelt bedste forsvar, NFH kommer til at stå overfor i aften. Blot 84 mål, 21 i snit pr. kamp, har Ikast lukket ind i sæsonens fire første kampe.
Men NFH har som bekendt mange strenge at spille på i offensiven i denne sæson, så der er lagt op til et spændende og intenst møde med Sarah Iversen og kompagni, når der fløjtes op i det midtjyske klokken 18.00.
DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! UANSET OM I ER MED I HALLEN ELLER HEPPER HJEMMEFRA, SÅ GIV PIGERNE MAKSIMAL STØTTE HELE VEJEN! KOM SÅ, VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen