NFH på slutspilsplads

NFH er – i hvert fald indtil Randers HK har spillet igen – tilbage i top 8 i HTH Ligaen, og dermed på en aktuel slutspilsplads.

Torsdag aften satte pigerne to points mere ind på kontoen med en sejr på 24-28 ude over TTH Holstebro efter en føring på 14-17 ved pausen.

NFH havde generelt ganske godt styr på modstanderne og var aldrig bagud i opgøret. I perioder blev der lavet lidt for mange tekniske fejl, men det gjorde sig gældende for begge hold, og efter kampen forklarede NFH-træner Jakob Larsen, at det til dels skyldtes, at bolden var svær at få greb om for spillerne, fordi harpiksen havde svært ved at sidde ordentligt fast.

NFH fik en god start på kampen og havde hverken svært ved at komme til chancer eller omsætte dem til mål. Flere gange før pausen var holdet ved at trække afgørende fra, men hjemmeholdet strittede godt imod og kæmpede sig tilbage.
2-5 blev til 5-6, og hjemmeholdet nåede også op på uafgjort 9-9 og 10-10, før NFH igen trak lidt fra frem mod pausen.

TTH kom bedst i gang efter pausen og reducerede flere gange NFHs føring til et enkelt mål. Men NFH’erne bevarede hele tiden roen, og i det sidste kvarter trak pigerne for alvor fra og afgjorde kampen.
19-20 blev til 20-26, og så kunne de godt 40 NFH-tilhængere, som havde taget turen til Gråkjær Arena for at bakke spillerne op, begynde at fejre sejren, som altså blev på 24-28.

Topscorere for NFH blev Dione Housheer med otte mål og Lærke Nolsøe med seks.
I målet havde Cecilie Greve med 14 redninger også sin andel i sejren.

Næste opgave for NFH er på onsdag, 6. november, hvor Aarhus United kommer på besøg i LÅNLET Arena til den sidste ligakamp på hjemmebane i 2019.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen