NFH på sejrskurs igen med storsejr

NFH er tilbage på sejrskurs i HTH Ligaen efter de seneste tre kampe med uafgjort i Aarhus og nederlag til Esbjerg og Odense.

‘Søndag eftermiddag blev Randers HK, som vi også møder i semifinalen i Final 4, sendt hjem fra Falster med et nederlag på 32-19 efter 13-5 ved pausen.

Sejren blev ikke mindst grundlagt på en superflot forsvarsindsats, især i første halvleg. Gæsterne var med til stillingen 4-4 midtvejs i halvlegen, men i det sidste kvarter tillod NFH-forsvaret kun Niels Agesens tropper at score én gang, mens de selv scorede hele ni gange.

Forsvaret stod generelt godt og kom i vejen for rigtigt meget, og det, forsvaret ikke fik stoppet, tog målvogter Cecilie Greve sig af. Hun stod en flot kamp, og da hun med cirka 10 minutter tilbage overlod pladsen mellem stængerne til Sakura Hauge, var det med en redningsprocent på næsten 54, hvilket efter kampen indbragte hende hæderen som kampens spiller.

NFH skal roses for en koncentreret indsats kampen igennem. 13-5 ved pausen blev udbygget til 20-9 og 27-12, inden gæsterne fik pyntet lidt på det til sidst.

Det gode forsvarsarbejde gav også mange kontramuligheder, hvor ikke mindst Lærke Nolsøe var i hopla. Hun blev også NFHs topscorer med ni mål, mens Westberg-søstrene og Dione Housheer hver især scorede fire gange. Det sidste af Lærkes mål, og kampens sidste, var et af de lidt spektakulære. Egentlig var det Sofie Olsen, der var igennem først i en kontra, men hun måtte se sin afslutning pareret af Randers-keeperen. Riposten sprang dog lige ud til Lærke Nolsøe, der scorede for øjnene af de 1.052 tilskuere i POWER Arena.

Med sejren fastholder NFH tredjepladsen i HTH Ligaen med 17 points, ét point foran København, som er næste modstander på onsdag på udebane.

 

Woman Of The Match blev #32 Cecilie Greve, som stod solidt i NFH målet ved dagens kamp.

Hun blev hædret midt på banen lige efter kampen af Ugeavisen Guldborgsund ved Mette Strack Christiansen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen