NFH på Europæisk mission

NFH tager søndag hul på den internationale del af sæsonen, når det går løs i kvalifikationen til gruppespillet i den europæiske EHF Cup.

Det sker på udebane i Slovakiet mod de 11-dobbelte slovakiske mestre Iuventa Michalovce. Det er næppe et hold, der siger danske håndboldfans alverden, men i Slovakiet er de det store hold og har været det i årevis.

Holdet har således vundet det nationale mesterskab de sidste otte år i træk, og siden 2003 har de fået medaljer alle årene med undtagelse af et enkelt. Det er med andre ord en modstander, som er vant til at vinde og også vant til at spille europæiske kampe. Man må dog formode, at niveauet er knapt så højt, som det NFH mødte i sidste sæsons Champions League, og derfor bør der også være et vist belæg for at håbe på et godt resultat inden returkampen om en uge hjemme i POWER Arena.

Slovakkerne spiller i øvrigt ligesom NFH sædvanligvis i gult og blåt, så der bliver formentlig lejlighed til at lufte vores udebanetrøjer i dag.

NFH stiller med fuld trup i Slovakiet, med undtagelse af de skadede Line Skak og Mulle. Og som sædvanlig, fristes man til at sige, er der selv i Slovakiet god opbakning på lægterne til NFH-pigerne.

Omkring 15 NFH-tilhængere har med minibus og fly taget turen til Michalovce for at støtte pigerne i alle 60 minutter. Faktisk var de allerede på plads og tog imod holdet, da spillerne trådte ud i ankomsthallen i lufthavnen i går!

Der er kampstart klokken 17.30 og kan kun følges på LIVE TICKER hvis man ikke har taget turen til Slovakiet – Linket for LIVE TICKER finder du på denne side: http://www.eurohandball.com/ec/ehfc/women/2018-19/match/2/003

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen