NFH-nederlag i Silkeborg

Det gik desværre ikke som håbet, da NFH-pigerne onsdag aften var på besøg hos Silkeborg-Voel til en vigtig kamp i Primo Tours Ligaen mod en af de direkte konkurrenter til en plads i slutspillet.

Hjemmeholdet vandt med 29-27 efter en pauseføring på 16-12.

NFH var ellers fint med i starten, hvor de to hold fulgtes ad. Men fra stillingen 9-8 efter cirka 20 minutters spil, begyndte Silkeborg-Voel stille og roligt at trække fra, og de nåede helt op på en føring på 16-10, inden Nathalie Hagman og Mette Gravholt fik pyntet lidt på stillingen op til pausen.

Desværre blev det ikke meget bedre i anden havleg. Efter knapt 38 minutters spil førte hjemmeholdet med syv mål, 21-14, Men i de sidste syv minutter fik NFH’erne kæmpet sig noget tilbage og var tæt på at skabe spænding om udfaldet til sidst, da Mette Gravholt med tre et halvt minut tilbage reducerede til 27-25. Tættere på kom pigerne dog ikke, og så endte det hele altså med et ærgerligt nederlag.

Topscorer blev Mette Gravholt med otte mål, mens Nathalie Hagman scorede seks gange. Nederlaget betyder, at NFH nu ligger på syvendepladsen i ligaen, lige udenfor top seks, der giver adgang til slutspillet. Der er dog stadig mange kampe tilbage i sæsonen, og afstanden op til København Håndbold på sjettepladsen er kun et enkelt point. Københavnerne har dog spillet en kamp færre.

Næste opgave for NFH’erne er på søndag i Drammen i Norge, hvor pigerne møder norske Glassverket i EHF Cuppens gruppespil.

Næste kamp i Primo Tours Ligaen er på onsdag, 25. januar, hjemme i Scandlines Arena mod Odense HC.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen