NFH-nederlag i Champions League

NFH fik desværre ikke den start på hovedrunden i Champions League, som man kunne have håbet på. For fuld POWER hjemme i Arena Næstved blev det til et nederlag til russiske Rostov Don på 25-29 efter 13-15 ved pausen.

NFH’erne fik ellers en god start på kampen og var godt med til at begynde med. Forsvaret stod fint, men et par kontrascoringer fra russerne betød, at stillingen pludselig var 8-12. Resten af halvlegen var derfor en kamp for at komme tilbage i opgøret, og det lykkedes også mere eller mindre med en god afslutning, så gæsterne ved pausen kun var foran med to mål, 13-15.

NFH havde fået fat igen, og i begyndelsen af anden halvleg var der udlignet. Men russerne lod sig ikke ryste, og selvom NFH blev ved at hænge på, så fik de gulblusede aldrig tilstrækkeligt momentum til at kunne trække fra.

I stedet var det Rostov Don, der i de sidste 10 minutter trak fra og altså endte med at sikre sig en sejr på 25-29. NFH’erne skal dog have ros for at blive ved med at kæmpe hele kampen, og muligheden for at avancere til kvartfinalerne er stadig til stede.

Topscorer for NFH blev Johanna Westberg med syv mål, mens Angelica Wallén, Sarah Iversen og Lærke Nolsøe scorede fire gange hver.

Næste opgave for NFH er på onsdag ude mod Viborg i HTH Go Ligaen mod Viborg, og mandagen efter gælder det så de forsvarende Champions League-mestre Györ fra Ungarn på udebane i Champions League.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen