NFH kunne ikke nappe Esbjerg

Det lykkedes ikke NFH-pigerne at skabe overraskelsen og besejre topholdet Team Esbjerg, da de to klubber torsdag aften mødtes i opgøret i Primo Tours Ligaen i Scandlines Arena.

For øjnene af næsten 1.100 tilskuere tabte NFH med 23-27 efter 11-14 ved pausen.

NFH var ellers fint med i kampens start. Bagud 1-3 fik holdet skabt kontakt ved stillingen 4-4, og det lykkedes endda også at komme foran med 7-5. Forsvaret stod generelt noget bedre, end sidst de to hold mødtes i Esbjerg, hvor vestjyderne scorede hele 38 gange.

Men så tog Esbjerg time out, og efter den holdt NFH desværre en længere scoringspause. Det udnyttede Team Esbjerg til at score fem mål i træk, hvorefter 7-5 pludselig blev til 7-10 til gæsterne. Den føring lykkedes det desværre ikke at hente igen, og ved pausen var stillingen 11-15.

NFH spillede sig fint igennem til masser af scoringschancer i løbet af kampen, men desværre blev alt for mange af dem brændt, og det var en stor del af forklaringen på, at det gik, som det gjorde.

På et tidspunkt i anden halvleg var NFH bagud med hele otte mål, 16-24, men spillerne skal roses for at blive ved med at kæmpe til det sidste, og i slutminutterne var der lige ved at blive en smule spænding om resultatet, da NFH halede ind på Esbjergs føring og med to minutter igen reducerede til 22-25. Men gæsterne holdt hovedet koldt til sidst og vandt altså med 23-27.

Topscorer for NFH blev Mulle med hele 12 mål.

Trods nederlaget ligger NFH fortsat på sjettepladsen i ligaen – to points foran Silkeborg-Voel, der dog har spillet en kamp færre. Næste opgave for NFH er på næste lørdag, den 13. februar, på udebane mod bundholdet Sønderjyske.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen