Nykøbing Falster
Håndboldklub

NFH Koncerter

I samarbejde med en række partnere arrangerer NFH en del koncerter i Nyøbing Falster – som primært spilles på Nykøbing F. Teater, men til tider også i Scandlines ARENA. Her på siden og på NFH Koncerters Facebookside kan du holde dig opdateret med de planlagte Koncerter for sæsonen.

Infernal

Infernal

nov 16, 8:00pm - nov 16, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

Paw & Lina gør det igen!

🔥 🔥 🔥
2017 stod på jubilæumsturnéen #InfernalRiverPissetNed for Lina Rafn og Paw Lagermann, der i form af et fantastisk show, har fejret 20 året for opstarten af Infernal. Sammen med et veloplagt publikum, deres forrygende band og exceptionelle dansere, har Paw & Lina med vanlig perfektionisme revet koncertgængere midt over i ekstase og vildskab, så ingen har kunnet været i tvivl om at der ikke springes over hvor gærdet er lavest – tværtimod.

🔥 🔥 🔥
Et Infernal-show er mere end bare en koncert. Det er en oplevelse. Når Paw & Lina optræder live, rives du ikke bare med på en rejse gennem deres imponerende række af udgivelser, publikum kan ”roligt” påregne en vis interaktion, som man aldrig helt ved, hvor ender. Det eneste, man ved, er: Det bliver festligt. Det bliver sandsynligvis endda vanvittigt.

Gruppen har i 2018 valgt at kalde fænomenet #InfernalRiverPissetNedIgen.
... Læs mereSe mindre

551 interested  ·  52 going
Simple Share Buttons