Nykøbing Falster
Håndboldklub

NFH Koncerter

I samarbejde med en række partnere arrangerer NFH en del koncerter i Nyøbing Falster – som primært spilles på Nykøbing F. Teater, men til tider også i Scandlines ARENA. Her på siden og på NFH Koncerters Facebookside kan du holde dig opdateret med de planlagte Koncerter for sæsonen.

Johnny Madsen, Møller & From - Akustisk

Johnny Madsen, Møller & From - Akustisk

nov 24, 8:00pm - nov 24, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

Akustisk turné 2017

Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From tager på turné igen til efteråret.

Langt om længe vil trioens fans mene - det er ikke bare stærkt musikalsk, men også svært underholdende!

Sammen med guitarist Knud Møller og percussionist Henrik From er Johnny Madsen på Nykøbing F. Teater igen d. 24. november – tilbage i “stærkeste startopstilling”.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Den veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Denne aften giver samtidig den fulde fornøjelse af Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer “wingman” Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt” fra september 2015. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse. Albummet fik fem- og seksstjernede anmeldelser, og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen. Sange som ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere” har allerede bidt sig godt fast hos de fleste.
... Læs mereSe mindre

30 interested  ·  20 going
Johnny Logan & Friends

Johnny Logan & Friends

nov 26, 8:00pm - nov 26, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

NFH er stolte over at kunne præsentere verdens stjernen Johnny Logan til November på Nykøbing F. Teater.

Johnny Logan fik i 2016 cementeret sin store popularitet i hans favoritland Danmark ved en lang række udsolgte koncerter.

Derfor kommer Johnny Logan mange af stederne igen for at give koncert - heriblandt også på scenen for NFH Koncerter.

Johnny Logans popularitet er støt stigende i Danmark. Alle steder hvor Johnny Logan & Friends optræder imponeres publikum med den fantastiske nerve og intensitet og store musikalitet som kommer langt udover scenekanten og rammer ethvert publikum.

Johnny Logan arbejder ligeledes intens på at få udgivet sit længe ventede album med helt nye Johnny Logan sange med masser af hit potentiale.

Glæd jer til at møde Johnny Logan & Friends på Nykøbing F. Teater.

Mulighed for JULEBUFFET kl. 18:00 forud for Logan her:
www.ticketmaster.dk/event/julebuffet-for-logan-billetter/433009

Koncertbillet UDEN Julebuffet her:
www.ticketmaster.dk/event/johnny-logan-friends-billetter/422255
... Læs mereSe mindre

84 interested  ·  26 going
AURA - Cant Steal The Music Tour

AURA - Can't Steal The Music Tour

feb 3, 8:00pm - feb 3, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

AURA - LIVE på Nykøbing F. Teater
Lørdag d. 3. februar 2018

'Can't Steal the Music' er titlen på det længe ventede tredje album med Aura. Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal og Storbritannien. »Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er 'Cant' Steal the Music' en personlig sejr«.

Den 32-årige sangerinde Aura Dione, hvis rigtige navn er Maria Louise Joensen, har sagt ja til at være med i den kommende sæson af 'Toppen af poppen'. Den nye sæson af Toppen Af Poppen med Aura sendes på TV i efteråret 2017.
... Læs mereSe mindre

30 interested  ·  13 going
Simple Share Buttons