Nykøbing Falster
Håndboldklub

NFH Koncerter

I samarbejde med en række partnere arrangerer NFH en del koncerter i Nyøbing Falster – som primært spilles på Nykøbing F. Teater, men til tider også i Scandlines ARENA. Her på siden og på NFH Koncerters Facebookside kan du holde dig opdateret med de planlagte Koncerter for sæsonen.

Danser Med Drenge - Skrål

Danser Med Drenge - Skrål

okt 6, 9:00pm - okt 6, 11:30pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

Danser med Drenge, koncert: Kom og skrål med ... !
#DmDtour2017

Nykøbing F. Teater - 6/10 2017

Efter et forrygende 2016 med mange udsolgte koncerter, og udgivelsen af koncert-videoen "Skrål ... !, fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2017. Det bliver bandets 21. koncert-turne siden starten i 1993, med i alt 625 offentlige koncerter. Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder DmD for Danmarks bedste liveband.

Det er der en grund til, og denne grund bliver åbenbar, når man oplever "Skrål ... !".

Der er en sprudlende stemning ved koncerterne, som har karakter af syng-med fester, hvor publikum skråler højt med på de kendte hits - ikke mindst når de inviteres med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det sidste album fra 2015, ”Det handler om penge”, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store hit-katalog, som mange danskere efterhånden har lært at kende: ”Hvor længe vil du ydmyge dig?” – ”Er der nogen i himlen”? – ”Aldrig undvære dig” – ”Grib chancen” – ”Rejs dig op & kom videre” – ”Kære lillesøster” – ”Læn dig tilbage” – ”Kolde hjerter” og ”Tag godt imod ham”

Alle de gamle hits er også på sætlisten i 2017, sammen med flere nye sange, bl.a.: ”Velkommen Prinsesse” og titelsangen fra det seneste album ”Det handler om penge”, som fans'ene har godkendt."Det er ikke altid nemt at presse nye sange ind i sættet, fordi publikum er så glade for de kendte hits,"siger Rie Rasmussen. "Derfor er det ekstra skønt at opleve, når folk tager imod de nye sange, sådan som de gjorde sidste år," siger hun. "Vi glæder os til at fyre både de gamle og de nye sange af igen i 2017."

Det øvrige band består nu som tidligere af De gamle onkler: Henrik "Onkel" Stanley og Klaus Kjellerup, bandets primære sangskriver - samt de stærkt spillende musikere Steffen Qwist, guitar -Morten "Oberst" Bolvig, keyboards - og Kasper Langkjær, trommer.
... Læs mereSe mindre

117 interested  ·  56 going
Bent Fabricius Bjerre

Bent Fabricius Bjerre

okt 27, 8:00pm - okt 27, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

Bent Fabricius Bjerre sammen med Trioen De Græd sangerinden Trine Gadeberg.

Sig navnet Bent Fabricius Bjerre - og mange danskere begynder næsten af sig selv at nynne strofer af temaet fra ”Matador”, ”Olsen Banden” eller måske ”Alley Cat”. Nu kan du også nynne med når Bent lægger vejen forbi Nykøbing F. Teater og NFH Koncerter.

Arr: NFH KONCERTER.

BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet.
... Læs mereSe mindre

15 interested  ·  5 going
Johnny Madsen, Møller & From - Akustisk

Johnny Madsen, Møller & From - Akustisk

nov 24, 8:00pm - nov 24, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

Akustisk turné 2017

Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From tager på turné igen til efteråret.

Langt om længe vil trioens fans mene - det er ikke bare stærkt musikalsk, men også svært underholdende!

Sammen med guitarist Knud Møller og percussionist Henrik From er Johnny Madsen på Nykøbing F. Teater igen d. 24. november – tilbage i “stærkeste startopstilling”.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Den veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Denne aften giver samtidig den fulde fornøjelse af Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer “wingman” Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt” fra september 2015. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse. Albummet fik fem- og seksstjernede anmeldelser, og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen. Sange som ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere” har allerede bidt sig godt fast hos de fleste.
... Læs mereSe mindre

9 interested  ·  10 going
Johnny Logan & Friends

Johnny Logan & Friends

nov 26, 8:00pm - nov 26, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

NFH er stolte over at kunne præsentere verdens stjernen Johnny Logan til November på Nykøbing F. Teater.

Johnny Logan fik i 2016 cementeret sin store popularitet i hans favoritland Danmark ved en lang række udsolgte koncerter.

Derfor kommer Johnny Logan mange af stederne igen for at give koncert - heriblandt også på scenen for NFH Koncerter.

Johnny Logans popularitet er støt stigende i Danmark. Alle steder hvor Johnny Logan & Friends optræder imponeres publikum med den fantastiske nerve og intensitet og store musikalitet som kommer langt udover scenekanten og rammer ethvert publikum.

Johnny Logan arbejder ligeledes intens på at få udgivet sit længe ventede album med helt nye Johnny Logan sange med masser af hit potentiale.

Glæd jer til at møde Johnny Logan & Friends på Nykøbing F. Teater.

Mulighed for JULEBUFFET kl. 18:00 forud for Logan her:
www.ticketmaster.dk/event/julebuffet-for-logan-billetter/433009

Koncertbillet UDEN Julebuffet her:
www.ticketmaster.dk/event/johnny-logan-friends-billetter/422255
... Læs mereSe mindre

37 interested  ·  10 going
AURA - Cant Steal The Music Tour

AURA - Can't Steal The Music Tour

feb 3, 8:00pm - feb 3, 11:00pm

Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
Nykøbing,  4800 Kort

AURA - LIVE på Nykøbing F. Teater
Lørdag d. 3. februar 2018

'Can't Steal the Music' er titlen på det længe ventede tredje album med Aura. Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal og Storbritannien. »Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er 'Cant' Steal the Music' en personlig sejr«.

Den 32-årige sangerinde Aura Dione, hvis rigtige navn er Maria Louise Joensen, har sagt ja til at være med i den kommende sæson af 'Toppen af poppen'. Den nye sæson af Toppen Af Poppen med Aura sendes på TV i efteråret 2017.
... Læs mereSe mindre

11 interested  ·  7 going
Simple Share Buttons