Nykøbing Falster
Håndboldklub

NFH blev kørt over efter pausen

Indlæg fra d. 31. januar 2018


Det blev bestemt ikke til noget glædeligt gensyn med Viborg Stadionhal for NFH, der som bekendt sikrede sig en plads i sidste sæsons DM-finaler på netop denne adresse i foråret sidste år.

Onsdagens kamp i HTH Go Ligaen mellem Viborg HK og NFH endte med en storsejr til hjemmeholdet på hele 33-21 efter 15-14 ved pausen.
Og som cifrene antyder, så gik NFH helt ned i anden halvleg, som de gulblusede tabte med 18-7!

Første halvleg var ellers ganske fin set med NFH-briller. Pigerne var helt klar fra start og fik en god åbning på kampen med en føring på 1-4. Det blev også 3-6, før Viborg for alvor kom i gang og bragte sig foran med 7-6. Derfra bølgede første halvleg frem og tilbage i et højt tempo med masser af afslutninger.

NFH førte 9-11 og 13-14, men var lidt uheldige med at gå til pause bagud med 15-14. Johanna Westberg spillede en meget flot halvleg og scorede halvdelen af NFHs mål før pausen – heraf flere på straffekast.

Viborg begyndte anden halvleg med bolden og en spiller i overtal. Samtidig havde de grønblusede fået justeret forsvaret i pausen, hvilket blandt andet betød, at der blev sat en stopper for Johanna Westbergs målstime. Og lige pludselig var 15-14 blevet til 21-15.

NFH forsøgte sig med forskellige modtræk i både forsvar og angreb, men det lykkedes aldrig at få stoppet Viborg-toget igen, da først det var kommet op i fart. Forsvaret havde svært ved at holde Viborg-skytterne på afstand, og Cecilie Greve, som ellers havde stået en god første halvleg i målet, sprællede igen og igen forgæves, og meget bedre gik det ikke for Mie Sørensen.
21-15 blev til 27-17 og 30-18, inden det hele altså sluttede 33-21.

Topscorer for NFH blev Johanna Westberg med ni mål, mens Kristina “Mulle” Kristiansen scorede tre gange.
Nederlaget sender NFH ned på sjettepladsen i HTH Go Ligaen. Næste kamp for NFH er på mandag, hvor der venter den måske hidtil største opgave i klubbens historie på udebane mod de regerende Champions League-mestre, ungarske Györ, på udebane. Næste kamp i HTH Go Ligaen er hjemme i POWER Arena mod topholdet København Håndbold torsdag den 8. februar.

Simple Share Buttons