NFH blev kørt over efter pausen

Det blev bestemt ikke til noget glædeligt gensyn med Viborg Stadionhal for NFH, der som bekendt sikrede sig en plads i sidste sæsons DM-finaler på netop denne adresse i foråret sidste år.

Onsdagens kamp i HTH Go Ligaen mellem Viborg HK og NFH endte med en storsejr til hjemmeholdet på hele 33-21 efter 15-14 ved pausen.
Og som cifrene antyder, så gik NFH helt ned i anden halvleg, som de gulblusede tabte med 18-7!

Første halvleg var ellers ganske fin set med NFH-briller. Pigerne var helt klar fra start og fik en god åbning på kampen med en føring på 1-4. Det blev også 3-6, før Viborg for alvor kom i gang og bragte sig foran med 7-6. Derfra bølgede første halvleg frem og tilbage i et højt tempo med masser af afslutninger.

NFH førte 9-11 og 13-14, men var lidt uheldige med at gå til pause bagud med 15-14. Johanna Westberg spillede en meget flot halvleg og scorede halvdelen af NFHs mål før pausen – heraf flere på straffekast.

Viborg begyndte anden halvleg med bolden og en spiller i overtal. Samtidig havde de grønblusede fået justeret forsvaret i pausen, hvilket blandt andet betød, at der blev sat en stopper for Johanna Westbergs målstime. Og lige pludselig var 15-14 blevet til 21-15.

NFH forsøgte sig med forskellige modtræk i både forsvar og angreb, men det lykkedes aldrig at få stoppet Viborg-toget igen, da først det var kommet op i fart. Forsvaret havde svært ved at holde Viborg-skytterne på afstand, og Cecilie Greve, som ellers havde stået en god første halvleg i målet, sprællede igen og igen forgæves, og meget bedre gik det ikke for Mie Sørensen.
21-15 blev til 27-17 og 30-18, inden det hele altså sluttede 33-21.

Topscorer for NFH blev Johanna Westberg med ni mål, mens Kristina “Mulle” Kristiansen scorede tre gange.
Nederlaget sender NFH ned på sjettepladsen i HTH Go Ligaen. Næste kamp for NFH er på mandag, hvor der venter den måske hidtil største opgave i klubbens historie på udebane mod de regerende Champions League-mestre, ungarske Györ, på udebane. Næste kamp i HTH Go Ligaen er hjemme i POWER Arena mod topholdet København Håndbold torsdag den 8. februar.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen