NFH kæmpede forgæves mod mestrene

Det blev ved lige ved og næsten for NFH, da de gulblusede søndag aften genoptog kampene i Kvindeligaen efter EM-pausen. Hjemmebanen var i dagens anledning flyttet til Spar Nord Arena Næstved i Næstved, og modstanderne var de forsvarende mestre fra Odense Håndbold, som desværre kunne tage begge points med hjem til Fyn efter en sejr på 19-23 efter en føring på 10-12 ved pausen.

Nogen særligt smuk håndboldkamp blev det ikke at se på for de knap 2.200 tilskuere, og som cifrene antyder, var det et opgør, hvor de to forsvar og målvogterne havde mest succes med deres aktioner.

NFH fik en udmærket start på kampen og førte både 1-0 og 2-1, men fra stillingen 3-3 satte Odense sig i førersædet med tre mål i træk til 3-6,  og der blev de resten af kampen.
Gæsterne førte flere gange med tre-fire mål, men NFH fik igen og igen kæmpet sig tilbage – desværre lykkedes det ikke at komme tættere på end et enkelt måls afstand.

Begge hold havde det svært angrebsmæssigt, og Cecilie Greve og Althea Reinhardt leverede solide præstationer i hver sit mål og blev noteret for 14 redninger hver.
Desværre var Odense lige den tand skarpere i det sidste kvarter, da kampen skulle afgøres, og det betød, at NFH måtte tage fra Næstved uden points.
Der er dog en ny chance allerede på onsdag, når NFH møder Ajax København på udebane.

Topscorere for NFH blev Tyra Axnér og Marie-Helene Sajka, der begge scorede fire gange.
Trods nederlaget fastholder NFH femtepladsen i Kvindeligaen efter otte runder.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen