NFH jagter tre på stribe i Smilets By

Kan NFH-pigerne fortsætte den gode start på sæsonen i Bambusa Kvindeligaen og hente den tredje sejr i træk?

Svaret får vi i aften, når de gul-blå drager til Aarhus for at møde Aarhus United.
En sejr vil ikke blot give yderligere to points på kontoen, det vil også gøre NFH til det blot fjerde hold i ligaen udover Odense, Herning-Ikast og Viborg, som stadig har maksimumpoints efter tre runder.

Men det bliver ikke nogen let opgave for NFH’erne, der flere gange har haft det svært mod United i Aarhus.

Mange husker nok de to holds seneste møde i den jyske hovedstad i forårets slutspil, hvor Aarhus United tog en del af luften ud af NFHs semifinaledrømme med en sejr på 28-26 efter, at NFH ellers havde ført 12-6 midtvejs i første halvleg.

Siden det møde har aarhusianerne blandt andre sagt farvel til den svenske målvogter Martina Thörn, som nu spiller i Odense, men klubben råder stadig over profiler som June Bøttger og Mathilde Neesgaard.

Sidstnævnte er i øvrigt også sit holds foreløbige topscorer med 18 mål i to kampe, blot et enkelt færre end vores egen Celine Lundbye, der jo i øvrigt ligesom Sofie Flader har en ikke så fjern fortid i Aarhus United.

Hjemmeholdet er kendt for altid at kæmpe til det sidste, så der er næppe tvivl om, at NFH’erne kommer til at arbejde hårdt for at kunne tage begge points med fra Smilets By, men chancen for, at det lykkes, er bestemt til stede.

Aarhus United begyndte ligasæsonen med et nederlag hjemme til Herning-Ikast, men besejrede derefter Randers på udebane. Om det bliver til endnu et hjemmebanenederlag i dag, finder vi ud af i aften.
Der er kampstart klokken 18.45.

KOM SÅ! OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen