NFH i Santander Final4

NFH sikrede sig mandag aften en historisk triumf, da holdet på udebane besejrede ligarivalerne Herning-Ikast Håndbold i kvarfinalen i pokalturneringen Santander Cup med 15-18 efter en 8-10 føring ved pausen.

Dermed er NFH for første gang nogensinde sikret sig adgang til Santander Final4-finalestævnet, som spilles mellem jul og nytår.

Kampen i Ikast blev aldrig nogen smuk håndboldkamp, men intensiteten var høj, og der blev kæmpet hårdt af begge hold i samtlige 60 minutter.

Kampen begyndte meget lige, men langsomt fik NFH tilkæmpet sig et lille overtag. Begge hold måtte slide hårdt for deres scoringer, så da NFH i starten af anden halvleg bragte sig foran med tre mål, begyndte det at ligne noget stort. Men hjemmeholdet fik fightet sig tilbage på 13-13. Heldigvis gik pigerne ikke i panik. De kæmpede videre og bragte sig foran med 13-15, og langsomt løb tiden ud for hjemmeholdet.

Til sidst kunne en flok jublende lykkelige spillere fejre sejren med de cirka 30 medrejsende og ligeså lykkelige NFH-tilhængere, som støttede holdet ivrigt gennem hele kampen.

Santander Final4 spilles mellem jul og nytår, men de nærmere detaljer er ikke på plads endnu.

Topscorere for NFH blev Ayaka Ikehara med fem mål og Dione Housheer med fire.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen