NFH henter Svensk landsholds komet

NFH har skrevet en 2-årig kontrakt med den svenske stregspiller, Anna Lagerquist – som spillede en stor rolle på det svenske landshold ved EM i Sverige i december måned 2016.

23 årige Anna Lagerquist er hentet i svenske Lugi Lund, hvor hun har spillet siden 2010 og er holdets anfører.

Formand i NFH – Henrik Hansen udtaler:

“Vi har mødt Lugi Lund flere gange i træningskampe de sidste 3-4 år, hvor vi har holdt øje med Anna og hendes kvaliteter. Anna besidder nogle af de ting vi vægter højt i NFH. En stor fighter, super forsvarsspiller, og så har hun udviklet sit angrebsspil op på et internationalt niveau, så vi tror hun passer godt ind i NFH’s DNA. Anna spillede et flot mesterskab for Sverige og vi glæder os til at se hende i den gule trøje i næste sæson.

Anna Lagerquist fortæller:

“Jag tycker att det ska bli oerhört kul att få spela i NFH och ta nästa steg i min karriär. De har börjat en resa som jag tycker verkar spännande och jag tror att jag kommer att fortsätta utvecklas både i NFH och att få spela i den danska ligan.”

Anna Lagerquist bliver præsenteret i Scandlines Arena i forbindelse med Ligakampen mod Skanderborg.
Der skal lyde en stor tak Oceaim for at gøre det muligt at hente Anna til NFH.

Adm. Direktør hos Oceaim – Bitten Jørgensen udtaler:

“Oceaim vil gerne spille bold med NFH, og vi har været sponsor fra starten. Det er glædeligt, at vi nu har mulighed for at øge vores sponsorat og være med til at hente et talent til NFH. Vi ved, det er vigtigt at kunne sætte det rigtige hold og finde de rette kvaliteter til holdopstillingen. Der er mange paralleller fra sportens verden til en virksomhed, hvor de rigtige profiler skal være på rette plads i organisationen.”

“Oceaim er en landsdækkende coaching virksomhed, hvor vi har specialiseret os i stresscoaching. Vores forløb er evidensbaseret og med målbare resultater. Vi samarbejder både med private virksomheder og det offentlige. Sidste år hjalp vi 650 personer i et individuelt stresscoahing forløb og et liv uden stress. Vi ved at fysisk aktivitet er vigtig for at leve et liv uden stress, derfor giver det god mening for vores virksomhed – at være sponsor for NFH.”

Oceaim bliver også personligsponsor for hende i næste sæson. Anna Lagerquist kommer til at spille i trøje nr. 19.

Du kan besøge Oceaim her: www.oceaim.dk

Anna

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen