NFH gik ned i anden halvleg

Det var en kamp som dag og nat, da NFH onsdag aften skulle forsøge at stoppe topholdet Odenses sejrsmarch i Bambusa Kvindeligaen.

For øjnene af 1.075 tilskuere hjemme i LÅNLET Arena kunne de gulblusede gå til pause foran med 14-13, men endte med at tabe kampen hele 22-31 efter en anden halvleg, hvor NFH havde svært ved at finde huller i det fynske forsvar, og så kunne gæsterne i stedet slå til i den modsatte ende.

Odense lagde bedst ud og førte med 1-4 efter otte minutter. Men cirka seks minutter senere udlignede Nikita van der Vliet til 6-6.

De to hold fulgtes tæt ad i resten af halvlegen, men der skulle gå 27 minutter, før den første føring til de gul-blå kom. Det skete, da Alberte Kielstrup satte sig igennem i et gennembrud og scorede til 13-12.

I det hele taget havde NFH-forsvaret godt fat i Odense-offensiven før pausen, og i målet tog Cecilie Greve sig af mange af modstandernes afslutninger.

I angrebet var Celine Lundbye et stærkt kort for NFH med fem scoringer i de første 30 minutter.

Anden halvleg blev noget helt andet. NFH havde vanskeligt ved at score  14-13 blev i løbet af 11 minutter vekslet til en 16-21-føring til Odense.

NFH havde svært ved at score, og fynboerne var hurtige til at straffe NFHs fejl, og så blev 18-22 til 19-29 i løbet af 10 minutter, inden det lykkedes NFH at komme lidt mere til fadet i de sidste fem minutter.

Det ændrer dog ikke ved, at Odense var bedst set over hele kampen. Med nederlaget faldt NFH en enkelt placering tilbage i tabellen, så vi nu ligger nummer seks.

Topscorere mod Odense blev Celine Lundbye med seks og Sofie Flader med fem mål.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen