NFH forlænger med to profiler

ANNA LAGERQUIST FORTSÆTTER I DEN GULE TRØJE

Til det netop overstået EM i Frankrig, var Anna Lagerquist en stor profil, og hun var rygtes til europæiske klubber – Det er heldigvis lykkes NFH at forlænge kontrakten med min. et år med den fantastiske stregspiller og anfører på NFH holdet.

Kontrakten med Anna Lagerquist løber nu minimum til sommeren 2020. Kontrakten har kun været mulig med hjælp fra over 20 NFH Partnere der har bidraget til at beholde Anna Lagerquist et år mere.

Anna Lagerquist uddyber sin forlængelse:

”Jeg har det godt i klubben og alle fans bakker fantastisk op når vi spiller kampene, både på ude og hjemmebane i POWER ARENA. Jeg er glad for trænerne og holdkammeraterne og jeg har gennemgået en god udvikling og den vil jeg gerne fortsætte i NFH. Det var ikke svært at sige ja til en ny kontrakt med NFH” fortæller NFH kaptajnen

Formand Henrik Hansen udtaler:

”Anna er en fantastisk spiller for NFH og vi er super glade for at det lykkes at forlænge med hende i min. en sæson mere. Mange har ikke troet at det kunne lade sig gøre, da Anna har gjort det så godt i HTH ligaen og til EM i Frankrig men med hjælp fra nogle NFH partnere blev det muligt og det er vi taknemmelige for. Anna er garant for den måde vi gerne vil spille på i NFH, masser af fight og udstråling, så vi er glade for at hun vælger NFH i stedet nogle af de økonomiske stærke topklubber i Europa” slutter Henrik Hansen

 

EN STOR TAK SKAL LYDE TIL FØLGENDE NFH PARTNERE
– FOR AT BAKKE EKSTRAORDINÆRT OP, SÅ DET VAR MULIGT AT FORLÆNGE MED ANNA LAGERQUIST:

Basisbank
IDEBYG
Oceaim
Dahldorph Logistik
OUR FUTURE – Copenhagen
GRO-TEC
Profagroup – Energi i balance
CoPrint
Pind’s Malerservice
Ødegaard Biler – FORD
JYSKE BANK
Ringtved
Løve Apotek
Marielyst EL
KF TØMRER
Sonny VVS
Peugeot – Næstved
Revisionsfirmaet Aage Maagensen
Tømrermester Tom Rasmussen
INVITA – Næstved
The Wrap Shop
KREDESIGN

 

 

Cecilie Greve putter et år på sin nuværende kontrakt så den løber til 2021

Cecilie Greve har været en sikker og dygtig sidste skanse i NFH målet med næsten en redningsprocent tæt på 40 {14af70a342d86b4c5b268db5427fe690ff53e0aeb4be3ee57ea29b04b827ef81} i denne sæson.

Cecilie Greve fortæller:

”Jeg er faldet rigtigt godt til i NFH, og føler at jeg udvikler mig sammen med holdet. Jeg tror stadig væk på at jeg kan udvikle mig endnu mere, og jeg var ikke i tvivl om at lægge et år mere på den nuværende kontrakt da vi begyndte at tale om dette”

Cheftræner i NFH Jakob Larsen siger:

”Det er vigtigt at have dygtige målvogtere på sit hold – Cecilie Greve har stået med 4 højeste procenter i denne sæson indtil nu, men jeg mener faktisk der er mere at hente i hende. Hun er glad for den måde vi dækker op på, så målet for hende på sigt må være at opnå de højeste redningsprocenter i HTH Ligaen” og tilføjer – “Det tror jeg er muligt”.

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen