NFH fik smæk i Esbjerg

NFH-pigerne fik en mindre håndboldlektion torsdag aften, da holdet på udebane mødte sidste sæsons sølvvindere fra Team Esbjerg.

Hele 38-29 vandt hjemmeholdet, uden Lotte Griegel, efter 17-14 ved pausen.

NFH fik ellers en superstart på kampen med føringer på både 0-2, 2-4 og 3-7.

Forsvaret og ikke mindst målvogter Mette Iversen Sahlholdt stod rigtig godt i den periode, og i den anden ende strålede Kristina “Mulle” Kristiansen og scorede nærmest efter behag.

Men efter knapt 10 minutter tog Esbjerg-træner Lars Frederiksen timeout, og derfra skiftede kampen fuldstændig karakter.

I løbet af få minutter havde Esbjerg udlignet til 7-7, og ved 9-8 kom de foran første gang, og derfra så de sig ikke tilbage. Det blev 14-11 og 16-12 og altså 17-14 ved pausen.

Esbjergs angrebsmaskine var kommet op i gear og tempo, men NFH hang stadig på, og på lægterne gjorde de cirka 70 medrejsende NFH-suppprtere deres for at bakke pigerne op.
Kampen blev i øvrigt overværet af 2.234 tilskuere – sæsonrekord i Esbjerg.

Håbet om et super-comeback af NFH blev desværre slukket i anden halvleg.

Esbjerg var uhyggeligt effektive i deres angrebsspil, og gang på gang spillede de sig igennem til scoringer. Hele 21 mål lavede hjemmeholdet i de sidste 30 minutter, og så er det selvsagt svært at vinde, når man i forvejen er bagud.

29 scorede mål ude mod Esbjerg er i sig selv udmærket, men 38 mål imod sig må siges at være i overkanten.

NFH’erne får chancen for at komme tilbage på sejrssporet på næste søndag, 25. oktober, når Sønderjyske kommer på besøg i Scandlines Arena.

Tooscorer for NFH i Esbjerg blev Mulle med hele 12 mål, mens Mariana Costa og Karol de Souza scorede hver seks.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen