NFH fik ørerne i maskinen i Rumænien

Det blev desværre nøjagtigt så vanskeligt som frygtet, da NFH lørdag eftermiddag spillede returopgør i EHF Champions League på udebane mod det rumænske storhold CSM Bucuresti i Bukarest.
39-26 vandt hjemmeholdet efter 18-12 ved pausen.

NFH fik ellers en rigtig god start på kampen og var foran med både 1-2 og 4-5 og var med til 6-6 efter et kvarter. Men derfra gik det den forkerte vej, og paradoksalt nok begyndte det på et tidspunkt, hvor NFH ellers en overgang var ikke færre end tre spillere i overtal på grund af rumænske udvisninger.

Men NFH’erne var ikke gode til at udnytte overtallene i kampens indledning, og efterhånden sneg der sig også flere og flere tekniske fejl ind i de gulblusedes spil. Det var CSM hurtige til at udnytte.
4-5 blev til 10-6 og 12-7, inden de to hold kunne gå til pause med en 18-12 føring til Bucuresti.

Det blev desværre ikke bedre efter pausen, hvor det blev tydeligt, at rumænerne har flere ressourcer til rådighed i truppen, end NFH har i øjeblikket. Samtidig gav kampens udvikling hjemmeholdets spillere endnu mere moral, og NFH fik sværere og sværere ved at stå imod i forsvaret.
20-14 blev til 26-16 efter 40 minutter, og resten af kampen handlede for NFH desværre mest om at begrænse nederlaget.

Det så på et tidspunkt også ud til at lykkes, da Tiril Merg reducerede til 30-23, men så strammede CSM  grebet igen og vandt de sidste 12 minutter med 9-3 og dermed kampen med 39-26.

Et 13-måls nederlag er selvfølgelig i sig selv ikke sjovt, men hvad værre er, at Lærke Nolsøe desværre måtte udgå i anden halvleg med noget, der bedømt ud fra tv-billederne kunne ligne en alvorlig skade.
Vi krydser fingre for og håber meget, at det ikke er så slemt med Lærke, så hun snart kan være tilbage på banen igen.

Ropscorer for NFH i dag blev Johanna Westberg med otte mål, mens tvillingesøster Emelie Westberg scorede fire gange.

En lille trøst midt i alt det triste kan vi måske finde i, at Krim Mercator samtidig besejrede Vistal Gdynia i den anden kamp i puljen, og dermed er NFH trods nederlaget meget tæt på at sikre sig avancement til næste gruppespil i Champions League.

Næste opgør for NFH’erne er allerede på tirsdag, hvor Aarhus United med vores DM-guldvindere Ditte Vind og Louise Kristensen venter på udebane i HTH Go Ligaen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen