NFH faldt med ære i Viborg

Det lugtede af en mindre sensation, da NFH og Viborg gik til pause i den anden DM-kvartfinale onsdag aften i Viborg Stadionhal.

9-13 stod det til NFH, og dermed var de gulblusede tæt på at have indhentet Viborgs fem-måls føring fra det første opgør i Nykøbing.

Det hele endte dog med en sejr på 27-25 til hjemmeholdet, og dermed blev kvartfinalen endestationen for NFH i ligaen i år. Den bedste placering for klubben nogensinde.

Viborg bragte sig foran med 2-0, men så scorede NFH fem gange i træk, så hvis hjemmeholdet havde håbet på, at det ville blive en nem kamp, blev de klogere.
Viborg kom dog tilbage og fik udlignet til 5-5, men NFH-pigerne blev ved at kæmpe, og i kraft af gode afslutninger, et godt forsvar og gode redninger af Mette Iversen Sahlholdt i målet, lykkedes det igen at trække fra til en solid pauseføring.

Men Viborg blev ikke nummer tre i grundspillet for ingenting, og efter pausen fik de grønblusede kæmpet sig tilbage og fik ikke blot udlignet, men kom også foran. NFH havde heller ikke ligefrem dommertække i den periode, og det gjorde heller ikke betingelserne lettere.

Pigerne skal dog roses for aldrig at give op, og kampen igennem blev de båret frem af 70-80 entusiastiske NFH-tilhængere, som gjorde alt hvad de kunne for at støtte pigerne i den godt fyldte stadionhal, hvor 2.208 tilskuere var mødt op.

Topscorer mod Viborg blev Mariana Costa med fem mål, mens Karol de Souza scorede fire gange og Emelie Westberg, Kristina “Mulle” Kristiansen, Nadja Mortensen og Deonise Fachinello hver tre.

NFH har nu en enkelt kamp tilbage inden sommerferien. Det er en pokalkamp ude mod Gudme HK på tirsdag klokjen 20 i Gudme på Sydfyn.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen