NFH færdige i Europa

Kvartfinalen blev endestationen for NFH i EHF Cuppen i denne sæson. 

På udebane mod Viborg blev det lørdag eftermiddag til et nederlag på 24-19 efter 13-9 ved pausen og dermed et samlet nederlag på 52-39. 

Ottemåls-nederlaget i den første kvartfinale i Næstved betød, at en semifinaleplads på forhånd var langt ude i horisonten. Men NFH’erne gik frisk til sagen og fik en udmærket start på kampen, men Viborg fik hurtigt overhånden i kampen, og gik fra 2-2 til 5-2. 

NFH kæmpede for at hænge på, men brændte lidt for mange chancer på Viborg-målvogter Rikke Poulsen. 6-4 blev til 10-5, og ved pausen var stillingen altså 13-9 til hjemmeholdet. 

Viborg øgede også føringen til syv mål i anden halvleg, men NFH gav ikke op og fik kæmpet sig lidt tilbage, og med fem minutter tilbage var Viborgs forspring igen på fire mål, ligesom det var tilfældet ved pausen. NFH leverede i det hele taget en fin præstation i forsvaret, og i målet stod Sakura Hauge en af sine hidtil bedste kampe i NFH-trøjen med mange fine redninger. 

Det kunne dog ikke ændre på kampens udfald, og Viborg er nu klar til semifinalerne i EHF Cuppen, mens NFH kan fokusere på det kommende slutspil i den hjemlige HTH Liga. 

Næste opgave er den sidste runde i grundspillet på onsdag ude mod Herning-Ikast i en direkte duel om fjerdepladsen og at få et point med over i slutspillet.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen