NFH færdige i Europa

Håndboldmiraklet udeblev, da NFH søndag aften spillede returkamp i kvalifikationen til gruppespillet i den europæiske European League.

De gulblusede skulle hente et 12-måls forspring til franske Paris 92 fra den første kamp, hvis NFH skulle videre, og det lykkedes ikke.

I returkampen hjemme i LÅNLET Arena blev det til endnu et nederlag, men denne gang på beskedne 26-28 efter 13-18 ved pausen.

NFH fik en god start på kampen og bragte sig foran med 3-1, men så indtraf en af de scoringspauser, som også var problemet i Paris, og pludselig førte franskmændene med 3-7.

Det forspring kæmpede NFH’erne med at hente i resten af første halvleg, men det var svært at trænge igennem det stærke franske forsvar, og gæsterne nåede op at føre med syv mål, 7-14, før NFH fik kæmpet sig lidt tilbage, blandt andet i kraft af tre scoringer fra unge Emilie Steffensen, som havde mange gode aktioner og gik på med krum hals.

NFH havde det også svært i første halvdel af anden halvleg, hvor Paris-holdet fik genskabt deres symåls-føring. Gæsterne førte blandt andet med 18-25, da kampens topscorer, den tidligere Odense-spiller Nadia Offendal scorede et af sine ni mål for franskmændene.

Men så gik Paris 92 i stå offensivt, og langsomt åd NFH’erne sig tættere og tættere på, og mod kampens slutning lykkedes det endda Lykke Frank Hansen fra en position på venstre fløj at udligne til 26-26.
Kort efter fik hun en ny chance fra fløjen og tog den, men desværre gik hendes afslutning over mål. Og til allersidst lykkedes det så pariserne at score to gange mere til slutresultatet 26-28.

Men en langt bedre indsats af NFH i forhold til det første opgør. Holdet holder nu juleferie frem til 2. januar, hvor der venter en svær og vigtig udekamp i Bambusa Kvindeligaen ude mod København Håndbold.

Topscorere mod Paris 92 blev Emilie Steffensen og Sofie Olsen med hver fem mål, mens Amalie Wulff scorede fire gange.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen