NFH er færdig i pokalturneringen 

Det lykkedes ikke NFH-pigerne at kvalificere sig til det prestigefyldte Final 4-finalestævne i pokalturneringen Santander Cup.

Kvartfinalen blev endestationen, da Randers HK vandt en sikker sejr på 26-31 efter 9-17 ved pausen tirsdag aften i Scandlines Arena.

NFH kom ellers ind til opgøret med masser af selvtillid efter fem sejre i træk i ligaen og EHF Cuppen, men de gulblusede fik en rædselsfuld start på kampen. Der skulle gå mere end 10 minutter, før NFH’erne fik scoret det første må til reducering til 1-5 ved “Mulle”.

Og der gik næsten 20 minutter, før andre NFH’ere end “Mulle” scorede. Det var, da Nathalie Hagman reducerede til 4-10.

NFH havde ualmindeligt svært ved at trænge igennem Randers’ stærke forsvar før pausen, og når det endelig lykkedes at komme til afslutninger, nåede bolden for sjældent hele vejen ind over stregen.

Samtidig var Randers dygtige til at straffe NFHs fejl med scoringer i den modsatte ende. NFH’erne forfaldt lidt for meget til individuelle præstationer, og det gjorde det svært at trænge igennem den rødklædte Randers-mur.

Men hvor de første 30 minutter ikke var særligt opløftende, så gik det noget bedre efter pausen. NFH fik stille og roligt ædt sig ind på kronjydernes’ forspring, og via 13-19 og 16-20 blev det lige pludselig højspændt, da det lykkedes at reducere afstanden til bare to mål – 21-23.

Da kogte stemningen for alvor i Scandlines Arena, men desværre formåede NFH’erne ikke at holde fast, og via 25-29 nappede gæsterne altså sejren og pladsen i Final 4 med 26-31.

Kristina “Mulle” Kristiansen var i perioder nærmest ene om at score for NFH, og hun endte med en total på imponerende 11 mål og blev fortjent kåret til Woman of the match af revydirektør Flemming Krøll.

Nathalie Hagman scorede fem gange og Mette Gravholt tre.
Kort før afslutningen kom højrefløjen Louise Kristensen til skade, da hun i et afslutningsforsøg tilsyneladende vrikkede rundt på sin ankel. Hun blev båret fra banen og anses umiddelbart som tvivlsom til ligaopgøret ude mod Viborg på mandag, som er NFHs næste kamp.

kroell

I Santander Cup kampene kårer man Best Player via MEP i statistik-systemet som “logges” LIVE under kampen.

BEST PLAYER ved gårsdagens kamp mod Randers HK blev NFH’s #79, Kristina “Mulle” Kristiansen som fik overrakt Santander Cup trofæet af Nykøbing Falster Revyens Revydirektør, Flemming Krøll efter kampen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen