NFH er tilbage på sejrssporet

Efter tre nederlag i træk kom NFH fredag aften tilbage på sejrssporet, da holdet hjemme i LÅNLET Arena besejrede Randers HK med 26-22 efter 13-10 ved pausen i opgøret i Bambusa Kvindeligaen for øjnene af 953 tilskuere.

NFH var på intet tidspunkt bagud i opgøret, og set ud fra det perspektiv var det en fortjent sejr. Efter tre nederlag på stribe var der lige en anelse nervøsitet, som skulle rystes af, og i starten blev der brændt lidt rigeligt chancer på en velspillende Monika Kongsgaard i Randers-målet.

Heldigvis havde NFH-forsvaret og målvogter Cecilie Greve, som fik chancen fra start, godt fat i kronjydernes offensiv, så de gul-blå var aldrig i fare for at miste kontrollen over kampen.

Cecilie Greve reddede blandt andet to straffekast i løbet af de første seks minutter, og stille og roligt begyndte NFH at trække lidt fra.
3-1 blev til 6-3, men Randers kæmpede godt imod og fik udlignet til 6-6 efter 17 minutter.

Resten af halvlegen var NFH et lille skridt foran, men det var først hen imod slutningen, at føringen atter blev udbygget til tre må, 12-9 og 13-10.

I det første kvarter af anden halvleg lykkedes det så NFH at trække afgørende fra.
Et par Randers-fejl betød, at NFH stille og roligt kunne udbygge føringen, og midtvejs i halvlegen var den oppe på syv mål, 21-14.

Den afstand lykkedes det næsten at holde kampen ud. Men tre minutter tilbage førte NFH med 26-20, men hen imod kampens slutning var det som om, at trætheden ovenpå kampen i Esbjerg to døgn tidligere satte ind hos flere af spillerne, og så fik gæsterne pyntet lidt på resultatet til sidst.

Kampen bød på flere positive takter af NFH-spillerne – ikke mindst i forsvaret og i målet.
Den bød også på et længe ventet comeback til Nikita van der Vliet, som har siddet ude hele opstarten og første del af sæsonen på grund af rygproblemer. Nu er hun tilbage og leverede en glimrende indsats i forsvaret.
Offensivt markerede blandt andre Amalie Wulff sig med en stærk indsats. Amalie blev efterfølgende kåret til kampens NFH’er og var sammen med Celine Lundbye topscorere for de gulblusede med fem mål hver, mens Elma Halilcevic nettede fire gange.

Sejren sender NFH op på en midlertidig fjerdeplads i rækken. Nu er der landsholdspause, og næste kamp er derfor først 14. oktober, hvor Ajax kommer på besøg.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen