NFH er i sorg

NFH’s formand – Henrik Hansen, er sovet stille ind.

 

Det er med stor sorg vi må meddele, at Henrik Hansen er død, kun 59 år. Dermed har NFH mistet en af klubbens mest markante skikkelser gennem tiderne.

Da NFH rundede 75 sæsoner i marts 2018, kunne Henrik gøre sine afdøde forældre, Grethe og Carlo, selskab i den eksklusive kreds af æresmedlemmer, og det i den grad med god grund.

Henrik var formand for moderklubben fra 2007 til den fremskredne kræftsygdom tvang ham til at stoppe i 2019. Vel nok endnu mere bemærkelsesværdigt og afgørende for NFHs succes, var det faktum, at han tilbage i 2000 tog initiativ til og satte sig i spidsen for et Eliteudvalg,, der dybest sat dannede grobund for de store resultater, Liga-holdet opnåede 17-18 år senere – hver eneste sæson med Henrik som en yderst passioneret og kyndig drivkraft bag kulisserne.

DM-guld, deltagelse i Champions League og senest triumf i Pokalturneringen var opsigtsvækkende bedrifter, han havde stor andel i.

Ja, en episode på den store dag, da Pokalen kom i hus i Esbjerg, fortalte i virkeligheden ALT om Henrik’s betydning:
Da han, tydeligt svækket af sygdom, kom i omklædningsrummet midt under festivitasen, afbrød NFH-pigerne resolut udskejelserne og klappede bare taktfast med adresse til Henrik.

Selv da han ikke længere kunne indtage sin faste plads i hallen, fortsatte han ihærdigt arbejdet med at finde spillere og skaffe dem til NFH. Det skete i samarbejde med den sportslige ledelse, der således var i kontakt med Henrik lige til det sidste.

Henrik kom efter eget ønske fra sygehuset til sit private hjem i fredags og sov stille ind natten til mandag omgivet af sin familie.

NFH udtrykker hermed dyb medfølelse og takker både Henrik og familien for en kolossal arbejdsindsats i afdødes andet hjem, NFH.

Henrik Hansen bisættes mandag den 28. september kl 13.30
fra Klosterkirken, Nykøbing F.

Efter hans eget ønske er alle velkommen.

 

Ved de 2 næste NFH Ligakampe, vil NFH kvinderne spille med sørgebind, og vi vil minde Henrik Hansen ved førstkommende hjemmekamp d. 7/10 2020.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen