NFH er i Final 4!

Sikke et drama. Sikke et eventyr. Sikke en sejr!
NFH gjorde det! Slog Silkeborg-Voel efter forlænget spilletid i kvartfinalen i Santander Cup på udebane i Silkeborg og kvalificerede sig til det store Final 4-stævne i juni, hvor pokalvinderne skal findes.

NFH vandt med 28-32 efter 25-25 efter ordinær spilletid. Og efter, at NFH mod slutningen var bagud med 24-21. Men så kom Natasja Clausen på mål, og hun rullede “gardinet” ned i en grad, så hjemmeholdet blot scorede en enkelt gang i resten af den ordinære tid og slet ikke i hele første halvleg af forlængelsen.

Og det benyttede NFH, der ellers i de første 50 minutter brændte lidt for mange chancer, til at rykke fra. 24-21 blev således forvandlet til 25-29, og dermed var kampen reelt afgjort.

Udover Natasja Clausen skal også Emilie Steffensen, Amalie Wulff, Nikita van der Vliet og Mulle fremhæves for gode aktioner, da det hele skulle afgøres.
Men som altid var det først og fremmest en stor holdpræstation af pigerne, der desværre måtte undvære Mia Svele i afgørelsens time. Mia pådrog sig en knæskade umiddelbart før pausen og kom ikke tilbage på banen igen. Vi ønsker Mia rigtig god bedring – og kæmpe tillykke med sejren til hele holdet.

Topscorere for NFH blev Dione Housheer med 10 mål og Nikita van der Vliet med fem.

Næste kamp er på lørdag, hvor Skanderborg kommer til LÅNLET Arena til en kamp i Bambusa Kvindeligaen.

Og husk – NFH har aldrig tabt en kamp i Final 4…

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen