NFH ER I FINAL 4!

Så lykkedes det! På en af årets sidste dage indfriede NFH-pigerne en af sæsonens store målsætninger, da det torsdag aften lykkedes at kvalificere sig til Final 4-stævnet i landspokalturneringen Santander Cup.
I en fantastisk kulisse for øjnene af næsten 1300 tilskuere hjemme i Spar Nord Arena vandt NFH en klar sejr på 34-27 over Viborg HK i kvartfinalen. Og dermed er NFH altså klar til at deltage i stævnet, hvor sæsonens pokalvindere skal findes.
Selvom det endte med at blive en sikker syvmålssejr til NFH, så der var nogle bump på vejen mod triumfen.
NFH var nemlig bagud med 14-15 ved pausen og med 14-17 allerede et minut inde i anden halvleg.
Men så steppede spillerne op, fik bedre fat i forsvaret og viste stor effektivitet i angrebsspillet, og i løbet af få minutter scorede NFH fire gange i træk og bragte sig foran med 18-17.
Og det stoppede ikke der. NFH’erne fortsatte med at stramme grebet, og efter 11 minutters spil af anden halvleg var føringen øget til 23-18. NFH vandt altså en periode på 10 minutter med hele 9-1, og det afgjorde reelt kampen.
Gæsterne kom aldrig siden tættere på end fire måls afstand, og NFH kunne køre den tredje sejr af fire mulige over Viborg i december måned sikkert hjem – og så brød jublen for alvor ud både på banen og på tilskuerpladserne.
Topscorere for NFH blev Elma Halilcevic med otte mål og Mia Svele med seks scoringer.
Næste opgave for NFH er på tirsdag, hvor København Håndbold kommer på besøg til et opgør i Kvindeligaen.
Inden da er det nytår, og NFH vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har fulgt og støttet op om klubben i det år, der snart er gået.
GODT NYTÅR!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen