NFH besejrede Team Esbjerg

NFH vandt onsdag aften en sikker sejr på 26-23 hjemme i POWER Arena over Team Esbjerg efter hele 18-8 ved pausen.

Selvom tre måls forspring ikke lyder af meget, så var NFH klart foran gennem det meste af kampen.

På en aften, hvor det nærmest var snestorm udenfor, stormede NFH fra de vestjyske gæster i de sidste 20 minutter af første halvleg. NFH vandt den periode med ikke mindre end 13-2, takket være en kombination af godt og aggressivt forsvarsspil, fejl fra Esbjerg-spillerne og en effektiv kontrafase.

Gæsterne blev ramt af en to-minutters udvisning efter 10 minutters spil, og den periode udnyttede NFH effektivt og vandt den 3-0. Dermed blev 5-6 vendt til 8-6, men det var især i de sidste knapt 10 minutter af første halvleg, at de gulblusede trådte speederen i bund og trak fra. Esbjergenserne scorede slet ikke i den periode, og så kunne NFH gå fra 10-8 til 18-8.

Pausen blev desværre også lidt en sovepude for spillerne. Der var ikke samme snert og tempo over angrebsspillet efter pausen, og samtidig hævede Team Esbjerg niveauet angrebsmæssigt, og stille og roligt åd de mere og mere af NFHs forspring.

Det blev 19-13, 24-20 og 25-22, men tættere på end tre måls afstand kom vestjyderne trods alt ikke, og så sluttede det hele 26-23 til NFH.
825 tilskuere havde valgt at trodse sne og fygning og var mødt op for at støtte pigerne.

NFH ligger efter sejren fortsat på sjettepladsen i HTH Go Ligaen, men nu er der kun et enkelt point op til fjerdepladsen, som indtages af netop Team Esbjerg, og skulle de to hold slutte á point, vil NFH komme til at ligge øverst, da vi er bedst i de indbyrdes opgør. Der resterer fortsat to runder af grundspillet.

Topscorer for NFH i dag blev Sarah Iversen med syv mål efterfulgt af Ayaka Ikehara med seks.

Næste opgave for NFH’erne er på lørdag klokken 13.30, hvor de forsvarende Champions League-mestre fra Györi i Ungarn kommer på besøg til et Champions League-opgør for fuld POWER i Arena Næstved. Der er i øvrigt fortsat billetter at få til kampen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen