Nedtur i Silkeborg

NFH løb fredag aften nærmest bogstaveligt talt ind i et klart nederlag på udebane mod Silkeborg-Voel i HTH Go Ligaen. Midtjyderne havde fra kampens start succes med et bevægeligt og aggressivt forsvar, og det bekom ikke NFH’erne vel.

Pigerne ledte især i starten meget efter løsninger i angrebsspillet, mens Silkeborg-Voel virkede meget velforberedte og straffede flere gange NFH’ernes manglende effektivitet med hurtige kontramål eller scoringer i tomt mål, når NFH tog målvogteren ud. Hjemmeholdet førte både med 2-0 og 6-1, og ved pausen var de forsvarende mestre bagud 14-8. Det på trods af, at dagens fødselar Cecilie Greve (26 år) faktisk stod ganske udmærket og blandt andet reddede flere straffekast.

Det var derfor en flok skuffede NFH’ere, der gik til pause i Jysk Arena.

Anden halvleg blev en smule bedre end første, set med NFH-øjne. Pigerne sled og kæmpede for at levere det super-comeback, som de godt 60 medrejsende NFH-tilhængere håbede på. Og det var også tæt på at lykkes. 18-11 blev til 24-22, men tættere på kom NFH ikke, og dermed kunne Silkeborg-Voel og hovedparten af de 1.075 tilskuere juble over to tiltrængte points i kampen for at komme med i slutspillet.

NFH mistede omvendt et skridt i den tætte topkamp, men pigerne kan tage det tilbage allerede på onsdag, når Randers HK kommer på besøg i POWER Arena. Topscorer mod Silkeborg-Voel blev Johanna Westberg med ni mål.

 

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen