Nederlag i Viborg

Det lykkedes ikke for NFH at tage point med hjem fra den vanskelige udekamp i Bambusa Kvindeligaen mod Viborg.

Topholdet vandt med 31-29 efter 16-13 ved pausen.
De to hold kom blæsende ud af starthullerne, og i de første minutter blev der scoret særdeles flittigt i begge ender.
Kampen var det meste af første halvleg meget lige. De to hold fulgtes tæt ad, indtil Viborg trak lidt fra og bragte sig foran med 9-7, men NFH slog straks tilbage og bragte sig foran med både 9-10 og 10-12.
Så holdt de gulblusede desværre en længere scoringspause, og den udnyttede Viborg til at score fem gange i træk til 15-12, og ved pausen var stillingen altså 16-13 til hjemmeholdet.

Anden halvleg blev en lang jagt fra NFHs side på Viborgs føring. NFH’erne forsøgte sig blandt andet en del med et 5:1-forsvar med Lærke Nolsøe liggende fremme, og det forstyrrede i perioder Viborgs offensiv.

Føringen lå længe og vekslede mellem et enkelt og fire mål til Viborg, og i slutfasen var viborgenserne lige den anelse skarpere, der gjorde, at begge points blev i det jyske. NFH-pigerne skal dog roses for at kæmpe lige til det sidste, men det rakte desværre ikke til point denne aften.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med syv mål og Dione Housheer med seks scoringer, men ikke færre end ni NFH’ere kom på scoringstavlen.

Næste opgave for NFH er på næste onsdag, 20. oktober, hvor de forsvarende mestre fra Team Esbjerg kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen