Nederlag i Odense

På en aften, hvor det danske herrelandshold spillede sig i VM-semifinalen efter et kæmpe maratondrama mod Egypten, skulle NFH-pigerne samtidig forsøge at følge op på sidste uges flotte sejr over Team Esbjerg i udekampen mod Odense.

Men det lykkedes desværre ikke de blåklædte NFH’ere at gentage kunststykket og besejre topholdet. Fynboerne vandt Bambusa Kvindeliga-opgøret i den fynske hovedstad med 33-30 efter 16-15 ved pausen.

NFH var kun foran en enkelt gang, ved stillingen 0-1. Odense gik i store dele af kampen langt frem i forsvaret for at forstyrre NFHs skytter, og det så ikke ud til bekomme NFH’erne, der var uden den skadede Dione Housheer, vel.

I sidste uge havde NFH’erne stor succes med at finde både Johanna Forsberg og ikke mindst Nikita van der Vliet inde på stregen, men fynboerne havde læst på lektien, og NFHs stregspillere havde noget vanskeligere ved at komme frem til afslutninger denne gang.

Netop afslutninger var et andet element, som NFH i perioder havde problemer med. Flere brændte chancer var med til at gøre det svært at holde trit med Odense.

Første halvleg var ellers langt hen ad vejen meget lige. Odense fik skabt et lille hul i slutningen af halvlegen, da de gik fra 12-12 til 15-12, men NFH kom flot tilbage og udlignede til 15-15.

NFH var også fint med i starten af anden halvleg, hvor Odense efter små 10 minutter kun førte 20-19.
Men så scorede hjemmeholdet fire gange i træk til 24-19, og den føring fik NFH ikke hentet igen.

Det blev også 27-22 og 30-24, inden det hele altså sluttede med en hjemmesejr på 33-30.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med hele 10 mål og Celine Lundbye med seks.

NFH fastholder dog sjettepladsen i stillingen, og næste opgør er allerede på lørdag, hvor Holstebro Håndbold kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen