Nederlag i nytårsbrag

Det lykkedes desværre ikke for NFH at skyde det nye år i gang med en sejr i nytårsbraget på Frederiksberg mod København Håndbold.

Hjemmeholdet vandt det afvekslende og målrige opgør i Bambusa Kvindeligaen med 33-31 efter en NFH-føring på 14-16 ved pausen.

Begge hold indledte opgøret i et 5:1-forsvar for at forstyrre modstandernes offensiv. Det forhindrede dog ikke holdene i at komme til flere gode chancer, men efter en lige indledning var det København, der i en periode var skarpest, og 2-2 blev til 6-2.
NFH fik dog kæmpet sig stærkt tilbage og fik både udlignet til 9-9 og endda bragt sig foran med 10-14.

Opgøret var Københavns første, siden holdets store profil Mia Rej blev solgt til Odense, men ikke mindst Christina Wildbork tog over i landsholdsspillerens fravær, og hendes langskud voldte NFH-forsvaret og keeperne problemer.

NFH gik dog til pausen med et godt udgangspunkt – foran 14-16.
Starten på anden halvleg var også fin. Føringen blev øget til 15-18, men så kom der for alvor gang i hjemmeholdets offensiv. Det blev 18-18, hvorefter NFH trak lidt fra igen til 18-20, men pludselig var København foran med 25-22, og kampen bevægede sig ind i den afgørende fase.

Her var København lige den tand skarpere, og selvom NFH flere gange i slutfasen var tæt på at nå helt op, så lykkedes det ikke. 26-25 blev til 32-28, inden det hele altså sluttede med en københavnsk sejr på 33-31.

Opgøret blev i øvrigt skæmmet af, at hjemmeholdets Anne Tolstrup desværre pådrog sig en tilsyneladende alvorlig knæskade i forbindelse med en scoring.

Topscorere for NFH blev Lærke Nolsøe med otte mål og Dione Housheer med fem, mens Celine Lundbye Kristiansen scorede fire gange.

Næste opgave for NFH er på onsdag, hvor bundholdet Vendsyssel kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen