Nederlag i Aarhus

NFH-pigerne skulle onsdag aften forsøge at rejse sig med en sejr ovenpå øretæven mod Paris 92 i European League-kvalifikationen i søndags. Det lykkedes desværre ikke.

På udebane mod Aarhus United i sidste spillerunde af Bambusa Kvindeligaen før jul tabte NFH med 23-20 efter 9-9 ved pausen.

Første halvleg var ikke nogen stor håndboldoplevelse, og som cifrene antyder, havde begge hold svært ved at score. Både Louise Egestorp i NFH-målet og Martina Thörn i den modsatte ende stod godt. Men halvlegen var også præget af mange fejl.

NFH fik ellers en fin start og bragte sig foran med 1-3, men Aarhus United svarede igen med fire mål i træk til 5-3, hvorefter det var NFHs tur til at slå tilbage med tre mål i træk til 5-6, og sådan bølgede en tæt første halvleg frem og tilbage.

Hjemmeholdet kom bedst ud efter pausen og bragte sig foran med 11-9, men igen slog NFH tilbage og bragte sig foran med både 11-12 og 14-16.

Desværre holdt de gulblusede derefter en scoringspause på lidt over seks minutter, og det udnyttede Aarhus United til at score fem gange i træk til 19-16 med 11 minutter tilbage.

Det kom NFH sig aldrig over, og det blev endda også 21-17 med godt fire minutter igen, og selvom det lykkedes NFH at reducere til 21-19, nåede det ikke at blive rigtigt spændende i de sidste minutter, og til sidst sluttede det hele altså med en 23-20-sejr til holdet fra Smilets by.

Lærke Nolsøe fik ganske vist reduceret til allersidst, men bolden nåede akkurat ikke over stregen, før slutsignalet lød.

Nederlaget ændrer ikke det store i stillingen, hvor NFH akkurat fastholder sin placering og dermed kan gå på julepause som nummer fem i ligaen med 15 points – á point med Herning-Ikast på sjettepladsen.

Topscorere mod Aarhus United blev Lærke Nolsøe med seks mål og Dione Housheer med fire.

NFH har en enkelt kamp tilbage i 2020. Det er returopgøret mod Paris 92 i European League. Den kamp spilles i LÅNLET Arena søndag aften.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen