Nederlag i første EHF Cup-kvartfinale

NFH tabte desværre den første af de to kvartfinaler i EHF Cuppen på udebane med 27-24 til Randers HK efter 15-14 til hjemmeholdet ved pausen.

Dermed skal NFH-pigerne ud over stepperne og vinde med mindst fire mål – medmindre man kan holde Randers nede på 23 mål eller færre, for så kan man nøjes med at vinde med tre – når der på søndag klokken 19.30 er returkamp i Scandlines Arena.

Kampen i Randers var et langt stykke hen ad vejen tæt og jævnbyrdig, men for det meste med Randers HK et mål eller to foran. I første halvleg fulgtes de to hold ad et langt stykke hen ad vejen. Randers var foran med 6-4, men NFH fik kontakt igen ved 8-8. Så scorede hjemmeholdet tre mål i træk til 11-8, men igen fik NFH’erne kæmpet sig tilbage og udlignet til 12-12, inden det hele sluttede 15-14 til de blåklædte randrusianere.

Det startede også jævnbyrdigt efter pausen. 15-14 blev til 17-17 og 20-21 til NFH. Men så begyndte det at gå skævt for de gul-blå. Der manglede i flere tilfælde effektivitet i afslutningerne, og det gav Randers mulighed for at slå kontra og trække fra. Stille og roligt fik hjemmeholdet vendt kampen til egen fordel, og 20-21 blev forvandlet til 27-23, inden det hele altså sluttede 27-24.

Topscorer for NFH blev Nathalie Hagman med otte mål, heraf fire på straffe. Mulle scorede seks gange og Johanna Westberg nettede fire gange på sin gamle hjemmebane.

Kampen blev overværet af 835 tilskuere – heraf en busfuld NFH-tilhængere, der som altid kæmpede hårdt udenfor banen for at bære pigerne fremad og satte deres tydelige præg på lydbilledet.

Næste opgave for NFH er på onsdag, hvor pigerne skal til Ikast og møde Primo Tours Ligaens suveræne tophold FC Midtjylland. Næste hjemmekamp er som nævnt på søndag, hvor Randers venter i returkampen i EHF Cuppen. Her får pigerne brug for en fyldt Scandlines Arena, så skynd dig at købe billet til kampen på www.billetto.dk.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen