NATASJA CLAUSEN TIL NFH

Langfredag blev der afholdt pressemøde på Café Delias i Marielyst på Falster. Delias var fyldt med presse, NFH Supporters, NFH Frivillige og NFH Partnere, som fik 3 stk. Påskeæg serveret af NFH.

Fra kommende sæson og minimum i 2 sæsoner er Natasja Clausen fra Ringkøbing Håndbold en del af holdet hos NFH.

NFH’s formand, Henrik Hansen udtaler – “Natasja har vi spillet mod utallige gange siden hun optrådte for Lyngby i 1. division og hun har altid været populær i Nykøbing, selvom hun har stået godt for vore modstandere. Vi er derfor glade for at hun i hvertfald i de næste 2 sæsoner skal repræsentere NFH. Kontrakten med Natasja betyder at vi har nu har 3 målmænd i NFH. Det kan dog oplyses at vi er i dialog med Sakura Hauge om at stoppe i NFH”.

NFH’s Cheftræner, Jakob Larsen fortsætter – “Natasja er en dygtig målvogter med en fantastisk udstråling. Selvom Ringkøbing har haft en svær sæson, har Natasja stået med fine procenter og mod os står hun næsten altid godt. Hun har en masse erfaring fra ligaen, så hun kender alle skytterne. Derudover har hun et godt kendskab til Cecilie Greve da de har stået mange år på ungdomslandsholdet sammen. Så jeg er sikker på at det bliver et godt makkerpar i de næste to år”.

Iøvrigt fik Natasja en dejlig modtagelse, da hele restauranten brød ud i fødselsdagssang til ære for fødselaren.

Natasja får Fibia som personlig sponsor.

Peter Hallev fra Fibia udtaler – “Valget som spillersponsor for den nye Målvogter er ikke tilfældigt.

Vi ved, som leverandør af infrastruktur til nutidens og fremtidens båndbredde/internet, hvor vigtig bagkæden er for et godt resultat”.

Natasja Clausen får spiller nummer #12

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen