MULLE på kontrakt med NFH indtil 2022

Lørdag var en Stor dag i Nykøbing Falster

 

De danske mestre fra NFH, kunne i dag løfte sløret på to fantastiske nyheder:

 

  • LÅNLET har valgt at forlænge sit hovedsponsorat, allerede efter første Ligakamp som hovedsponsor for NFH.
  • Kristina Mulle Kristiansen, som er en af NFHs helt store profiler – har valgt at forlænge sin kontrakt med 4 år så den nu løber til 2022.

 

 

En vigtig del i hovedsponsoraftalen med LÅNLET, er også det personlige sponsorat af Kristina Mulle Kristiansen.

 

Formand Henrik Hansen fortæller, ”To dejlige nyheder på samme dag. Med forlængelsen af LÅNLET og Mulle tror jeg vi har bevist at NFH er et bæredygtigt projekt der holder i mange år. Vi er stolte og glade over at en nationalsponsor som LÅNLET har forlænget kontrakten næsten inden den er startet for alvor. Det er godt gået af salgsafdeling med Kenneth sahlholdt og Kristian Jakobsen at forlængelsen er i hus. Det giver os en stor tro på fremtiden med hensyn til klubbens økonomi ”

 

”Mulles kontraktforlængelse på 4 år til 2022, tror jeg giver lidt genlyd, ikke kun på Lolland Falster, men i hele håndbold Danmark. Mulle er en vigtig spiller i NFH både på og udenfor banen og med 4 år kan vi se en tryghed i spillet med en fantastisk dygtig playmaker. Vi synes Mulle er faldet godt ind i vores nye cheftræner Jakob Larsen spil og hun har også bevidst Jakob om hun er en dygtig forsvarsspiller selvom det hedder 6-0. NFH har stor tro på fremtiden og vi håber at vores lokale sponsorer og Guldborgsund kommune vil fortsætte rejsen med os i mange år endnu” , slutter Henrik Hansen – Formand i NFH.

 

Forlængelsen med både LÅNLET og MULLE blev præsenteret midt på banen i POWER ARENA i pausen ved Ligakampen imellem NFH og ODENSE d. 9. september 2017.

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen