Modstander med ambitioner

Ambitionerne for fremtiden er store hos Horsens, som er eftermiddagens modstander for NFH, når der klokken 17 fløjtes op til kampen i Bambusa Kvindeligaen i LÅNLET Arena.

Gæsterne har på det seneste præsenteret flere spillere med dansk landsholdserfaring til den kommende sæson, og ambitionen hos østjyderne er fremover at spille med om nogle af de højere placeringer i ligaen.

I denne sæson ligger Horsens dog i den tungere ende af tabellen, men det betyder ikke, at NFH’erne kan tillade sig at tage lettere på opgaven af den grund. Holdet har i denne sæson blandt andre besejret Silkeborg-Voel og København og tabt knebent til Odense. Det første opgør mod NFH var da også tæt og endte med en sejr på 20-22 til NFH.

Horsens største profil er den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén, som har scoret 112 mål i blot 16 kampe hidtil, så hende skal NFH-forsvaret utvivlsomt holde et vågent øje med.

Hos NFH er der begrundet håb om, at Dione Housheer atter kan være med efter sin skadespause.

Kampen begynder som nævnt klokken 17 og kan følges direkte på livestream på NFHs facebookside eller i Radio Sydhavsøerne.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen