Midtjyder jagter revanche

Det er ikke mere end nogle få uger siden, at NFH sendte Silkeborg-Voel ud af landspokalturneringen Santander Cup og kvalificerede sig til det eftertragtede Final 4-stævne på midtjydernes bekostning efter et sandt drama, der først blev afgjort efter forlænget spilletid i Silkeborg.

Nu tørner de to hold så sammen igen i NFH-pigernes sidste hjemmekamp i dansk ligasammenhæng i 2020.

Og netop fordi vi nappede Final 4-billetten for næsen af dem, må det forventes at være et toptændt Silkeborg-Voel hold, som NFH møder i aften i LÅNLET Arena til opgøret i Bambusa Kvindeligaen.

– Når vi nu gjorde det, vi gjorde, sidste gang, så må vi være forberedt på, at de kommer med en stor revanchelyst, og derfor bliver det en svær opgave. Deres seneste resultater viser også, at det er et klassemandskab, men vi er på hjemmebane, så det er en kamp, vi skal vinde, siger NFH-cheftræner Jakob Larsen.

De to hold kender hinanden godt, ikke mindst efter pokalkvartfinalen, hvor begge trænere måtte grave dybt i den berømte værktøjskasse for at finde de redskaber, der skulle til for at vinde. Det slap Jakob Larsen bedst fra, men siden den kamp har den anden Jakob – Silkeborg-Voels cheftræner Jakob Andreasen – fået fyldt lidt mere i sin værktøjskasse, idet talentet Natasja Andreasen og ikke mindst profilen Sofie Bæk Andersen er vendt tilbage til holdet – sidstnævnte efter graviditet og fødsel.

Umiddelbart er Jakob Larsen dog mere bekymret for et par af gæsternes andre profiler.
– Sofie Bæk er først lige vendt tilbage og skal lige i gang igen, så hun bør ikke få nogen nøglerolle. Vi kommer primært til at holde øje med Eira Aune og Julie Jensen, som også voldte os problemer i pokalkampen.
– Aune drev især lidt gæk med os, så hende skal vi være opmærksomme på, siger cheftræneren, som også forudser, at gæsterne vil forsøge at finde nye måder at spille sig igennem NFHs 5:1-forsvar, der fungerede fantastisk, da pokalkampen i Silkeborg skulle afgøres.

– Alle kampe er jo taktiske, men det er klart, at det bliver lidt mere taktisk, når vi lige har spillet mod hinanden. Jeg tror, det bliver en spændende kamp, forudser Jakob Larsen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! SÅ ER DET SIDSTE CHANCE I ÅR FOR AT STØTTE PIGERNE TIL SEJR I EN LIGAKAMP HER I LÅNLET ARENA! ER I KLAR? KAN I KLARE DET? JA, I KAN!

HUSK PÅ: UANSET OM VI SKAL SIDDE ELLER STÅ, VIL VI ALTID STØTTE NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen