Masser af respekt til Ajax

NFH plejer at have et godt tag på Ajax København, når de to hold møder hinanden.

I aften, fredag, klokken 19.30 går det så løs igen, når holdene krydser klinger i HTH Ligaen på københavnernes hjemmebane i Bavnehøj Arena, og det er et Ajax-hold med masser af selvtillid, der stiller op.

For det første leverede de i deres seneste kamp en præstation, der gav genlyd i den danske håndboldverden, da de på udebane besejrede Odense med 27-28 efter at have været bagud med hele 17-10 ved pausen.

Og for det andet er københavnerne så lagt fremme i tabellen – blandt andet i kraft af sejre over Silkeborg-Voel og Viborg og uafgjort mod Herning-Ikast – at de med en sejr på fem mål eller mere i aften faktisk kan gå forbi NFH i tabellen i HTH Ligaen.

Det håber vi naturligvis ikke sker, og NFHs cheftræner Jakob Larsen er da også klar til at tage alle redskaberne i værktøjskassen i brug, herunder syv mod seks-spillet, hvis det skulle blive nødvendigt.

– Ajax er et hold, som har udviklet sig meget de sidste par år. De laver færre fejl end tidligere, spiller mere tålmodigt angrebsspil og har opbygget et stabilt 6:0-forsvar. Det er positivt både for dem og for ligaen, men det er stadig et hold, vi skal kunne slå, siger Jakob Larsen.

At Ajax ligger så tæt på NFH i stillingen, er ikke noget, Jakob Larsen ligger søvnløs over. Han bruger nemlig ikke meget tid på at kigge på tabellen.

– Placeringen betyder ingenting. Nu skal vi bare hente nogle points, slutter han. Vi håber, at der står to points mere på NFHs ligakonto efter aftenens kamp.

Op at stå for NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen