Markedsføring og eksponering

Mulighederne er mange for markedsføring igennem NFH – både når det gælder håndbold og koncerter mv.

Tag en snak med os om dine muligheder.

Tøjsponsor

Som tøjsponsor vil virksomheden være i fokus når NFHs piger er visuelt præsenteret. TV-indslag, billeder i avisen og opslag på de sociale medier vil alle være reklameplatforme for en tøjsponsor. Med logotryk på tøjet bliver virksomheden vist med logo på både officielle og private billeder af NFH især på TV og på trykte og Sociale medier.

Med virksomhedens logo på spiller- eller træningstøjet bliver virksomheden eksponeret, også uden for banen over en længere periode.

NFH sælger i løbet af en sæson mange officielle Puma spillertrøjer igennem Sportigan – Nyk F. og det sikrer en stærk eksponering også når NFH ikke spiller.

LÅNLET ARENA – Hjemmebane for NFH

Publikum i LÅNLET ARENA kommer tidligt, så en eksponering ved NFH’s hjemmekampe er en god mulighed for at ramme målgruppen i en længere påvirkningstid – også før kampen går igang eller efter kampen ved NFH’s AfterMatch.

I Sæson 2014/2015 spillede NFH flere gange i en udsolgt LÅNLET ARENA (1350 tilskuere), og i gennemsnit var der 1144 tilskuere pr. kamp ved NFH’s hjemmekampe i grundspillet.

Gulvreklamer

Vil du med på banen? Så er muligheden her gennem en gulvreklame. Med over 1.000 tilskuere til hver hjemmekamp er eksponeringen sikret.

LED Bandereklame

Her findes en god mulighed for den lokale virksomhed, som ønsker at markedsføre sig gennem håndbolden. Hele vejen rundt om banen findes elektronisk skilteplaceringer, som sidder lige for øjet af publikum og medierne.

Antallet af antal visninger pr. kamp á 30 sekunder pr. sekvens kan aftales.

Det er også muligt at tilkøbe ekstra visninger ved udvalgte kampe der LIVE TV-Transmitteres fra LÅNLET ARENA

LED-Video

På vores fire storskærme giver vi mulighed for reklame i form af logo, navn, budskab, foto, film med eller uden lyd – alle muligheder er til stede.

Kampsponsor

Ved at være kampsponsor får man næsten ubegrænsede muligheder for én dags profilering i forbindelse med en kamp – i og omkring hallen og i VIP området.

Boldsponsor

Ved hver hjemmekamp i LÅNLET ARENA præsenteres kampbolden af en NFH Partner. Dvs. at i kampannonce og kampprogram eksponeres virksomhedens logo på forsiden. Endvidere fortæller halspeaker i løbet af kampen at bolden er sponseret af virksomheden.

Woman Of The Match

Her kårer din virksomhed kampens spiller umiddelbart efter kampen i LÅNLET ARENA. Vi sikrer et godt foto hvor man som den der kårer kampens spiller bliver eksponeret på NFH’s Facebookside efter kampen.

Personlig Spiller Sponsor

Med et sponsorrat af en spiller, opnås en sammenhæng mellem sponsor og en enkelt spiller. Sponsorens navn vil blive præsenteret ved indløb, samt i løbet af kampen i forbindelse til spilleren. Den enkelte spiller vil kunne virke som et ansigt udadtil for virksomheden i reklamefremstød.

Når du er personlig sponsor for en NFH spiller, bliver din virksomheds logo også eksponeret på ét stort banner som hænger over målene i LÅNLET ARENA henover håndboldsæsonen. Endvidere er der i forhallen også opstillet en Roll’ Up med den pågældende spiller og tilhørende virksomhedslogo.

Mulighederne er mange, og ovenstående er kun et udpluk af den markedsføring som vi kan tilbyde dig som NFH Partner.

Tag en snak med NFH’s Salgs- & Marketing medarbejdere, der gerne står til rådighed for en samlet løsning for netop din virksomhed.

Aktivering

Ved aktivering er det kun fantasien der sætter grænser. Det er gennem aktivering at man kan udnytte sit sponsorat til at opnå fuld valuta for pengene. Et succesfuldt samarbejde opnås ved at aktivere sponsoraterne. Ved aktivering kan der skabes et klarere billede af, hvad virksomheden står for og samtidig tiltrække en masse opmærksomhed.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen