MAKEOVER TIL nfh.dk

Hos NFH er vi glade for at kunne meddele at nfh.dk nu er moderniseret og up to date….

 

Byd velkommen til Made By Juno, der som ny NFH Partner har stået for design og udvikling af sitet – og som også vil stå for den fremtidige udvikling af nfh.dk

MADE BY JUNO om MADE BY JUNO

Webbureauet ”Made by Juno” bestyres at de to gamle Nykøbing-drenge Mads Porse og Henrik Astman Jensen, der begge flyttede til København i slutningen af halvfemserne. Sammen startede de bureauet, som i dag stadig har adresse centralt på Nørrebro. Tilknytningen til Sydhavsøerne har dog altid ligget dybt, og i mellemtiden har Henrik da også flyttet bopælen tilbage til Nykøbing igen.

– Vi har altid betragtet Lolland, Falster og ikke mindst Nykøbing, som ”vores hood” og derfor var det også helt oplagt for os at byde ind på opgaven med at levere en ny hjemmeside til NFH – og dermed også selv blive “en del af holdet”.

– En klub som NFH skal jo have en hjemmeside, der matcher klubbens tårnhøje niveau. Vi er selv glade for resultatet og håber, at alle med et varmt hjerte for NFH vil tage godt imod den. Men lanceringen i dag er jo egentlig kun version 1. I løbet af sæsonen vil der komme mere information og flere funktioner og finesser til, så hjemmesiden – ligesom NFH – også kan blive ren verdensklasse!

Made by Juno er et webbureau, grafisk design-bureau og SEO-bureau. Det er derfor stedet, hvor man kan få lavet det hele, uanset om det er hjemmesider, tryksager eller forbedret synlighed hos Google. Og med kontor i København og en webkonsulent bosiddende i Nykøbing, er de i praksis altid lige om hjørnet, uanset om man selv bor nord eller syd for Storstrømmen.

 

NFH’s Kommercielle Direktør, Kristian Jakobsen udtaler om samarbejdet 

  • Vores site har efter flere uønskede besøg, haft brug for et løft og sikkerhedstjek. Det har det fået nu, og med Made By Juno som ny NFH Partner er vi kommet igang med et nfh.dk som vi kan være stolte af.
  • Made By Juno har i processen været 100{14af70a342d86b4c5b268db5427fe690ff53e0aeb4be3ee57ea29b04b827ef81} professionelle og har bidraget med ting på sitet som vi ikke vidste var muligt. Vi har fået et site som kræver minimum vedligeholdelse – så vi i fremtiden kan se på udvikling istedet for vedligeholdelse.
  • Det er dejligt at de 2 Nykøbing-drenge Mads & Henrik fra Made By Juno, har ønsket at indgå en 2-årig samarbejdsaftale med NFH. Vi glæder os til at “spille bold” med jer.
  • Velkommen som EN DEL AF HOLDET

MERE OM MADE BY JUNO

Besøg Made By Juno her: https://www.madebyjuno.dk

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen