Målshow da NFH gik videre i Santander Cup

NFH havde som ventet ingen problemer med at spille sig videre til næste runde, da holdet fredag aften trådte ind i landspokalturneringen Santander Cup med en storsejr på hele 37-16 på udebane i Gentofte over 2. divisionsholdet HIK.

NFH styrede løjerne fra start til slut, og ikke mindst Lærke Nolsøe var i hopla. 16 mål (!) scorede venstrefløjen.

Lærke var tidligere på dagen blevet fravalgt til den nye landstræner Jesper Jensens første landsholdstrup, men det var overhovedet ikke til at se på banen – snarere tværtimod.

“Noller” scorede NFHs fire første mål, og hun var i det hele taget meget effektiv på sine afslutninger, hvad enten det var fra fløjen, fra stregen, på kontra eller på anden vis.

NFH var uden de fortsat skadede Louise Svalastog, Isabella Fazekas Jakobsen og Mathilde Schæfer samt højgravide Emelie Nykvist, og Angelica Wallén og Cecilie Greve blev også sparet.

De øvrige spillere havde ingen problemer med HIK, og sejren blev kørt sikkert i land. Pigerne skal roses for, at de blev ved at holde dampen, motivationen og koncentrationen oppe hele vejen igennem, og det var også medvirkende til, at sejren blev så stor.

Udover en flyvende Lærke Nolsøe med de 16 mål, blev NFHs topscorere Johanna Westberg med seks mål og Ayaka Ikehara og Amalie Wulff med hver fire.

NFHs næste kamp er på fredag, hvor TTH Holstebro kommer på besøg i en tilskuertom LÅNLET Arena til et vigtigt opgør i ligaen.

På grund af risikoen for coronavirus skal alle ligakampe i resten af marts måned afvikles uden tilskuere.

Kampen på fredag bliver i øvrigt den første kamp i mange år, hvis man ser bort fra europæiske kampe i Rusland, hvor pigerne ikke har nogen til at støtte sig på tribunerne.

Til kampen i Gentofte var cirka 35 supportere mødt op for at støtte holdet.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen