Louise Svalastog gør Comeback

PRESSEMEDDELELSE

Louise Svalastog gør Comeback – Nu i NFH’s Gul/Blå trøje

Marielyst Is præsenterer Louise Svalastog som øjeblikkeligt indtræder i NFH truppen og forventes på banen imorgen mod Viborg HK på udebane.

“Vi har længe haft Louise Svalastog på ønskelisten i NFH, og vi tror bestemt at hun kan gøre en forskel for NFH i en sæson hvor holdet har været ramt af udfordringer indtil nu. Det glæder mig meget at Louise har sagt ja tak til at gøre comeback hos NFH. Louise har trænet med i et par uger, og det ser meget fornuftigt ud”, udtaler NFH’s cheftræner Jakob Larsen.

Louise Svalastog stoppede karrieren efter at have været i kamp for København Håndbold i en årrække, Men siden Maj 2017 har Louise genoptrænet og kærligheden til håndboldsporten bringer hende nu tilbage for som ligaspiller for NFH – Nykøbing Falster Håndboldklub.

“Jeg glæder mig umådeligt meget til at have Danmarks Bedste Publikum i ryggen når jeg tørner ud for NFH – Nykøbing Falster Håndboldklub. Der har altid været en fantastisk opbakning fra lægterne til NFH – og at jeg nu får dem med mig, og ikke har dem imod mig er fantastisk. Derudover glæder jeg mig til at bidrage til holdet og igen få minutter på håndboldbanen og de 20×40 meter. Kærligheden til håndbolden er bestemt ikke blevet mindre”, udtaler NFH’s nyeste spiller – Louise Svalastog.

Marielyst Is bliver personlig sponsor for Louise Svalastog i den Gul/Blå trøje med nr 8 på ryggen

         

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen