LånLet – Ny NFH hovedsponsor 

Nykøbing Falster Håndbold tegner partnerskabsaftale med LånLet, som bliver ny hovedsponsor sammen med Scandlines, for klubben fra den kommende sæson 2017/2018. Samarbejdet er et værdifuldt bidrag til den fortsatte udvikling af klubbens kvindelige ligahold, der er et af Danmarks bedste og spiller med på højeste niveau i europæisk sammenhæng. Samtidig bidrager aftalen til fastholdelsen af de mange aktiviteter i klubben, der er et værdifuldt bidrag til det lokale kulturliv i regionen.

Samarbejdet er baseret på en etårig aftale for den kommende sæson, men kan forlænges med yderligere et år. Som led i aftalen indtræder LånLet desuden som personlig sponsor for to af ligaholdets topspillere –  Kristina ”Mulle” Kristiansen og endnu en højprofileret spiller, som har kontrakt med holdet i den kommende sæson.

Henrik Frederiksen, der er direktør i LånLet, glæder sig til det kommende samarbejde: ”Nykøbing Falster Håndbold er en fantastisk klub med et meget stort og loyalt hjemmepublikum, som støtter massivt op om klubbens kampe og spillere. Samtidig danner fra kommende sæson Power Arena rammen for en lang række kulturelle arrangementer, som binder lokalområdet rigtig godt sammen. Det vil vi gerne støtte op om – og aftalen giver os en meget attraktiv eksponering både lokalt og på landsdækkende TV.”

Kristian Jakobsen Kommerciel direktør i NFH:

”Det er en stor dag for NFH og Lolland-Falster at det er lykkes at tiltrække en ny hovedsponsor i LånLet størrelsen. Det er et kæmpe cadeau til alle omkring klubben, supporterne, sponsorerne og ikke mindst spillerne. Aftalen betyder også, at det er muligt at fortsætte vores ambitioner med at bide os fast i toppen af dansk håndbold og spille med om medaljer.

NFH Key Account Manager Kenneth Sahlholdt:

I gennem længere tid har Kristian og jeg arbejdet for at få LånLet som ”EN DEL AF HOLDET”. Først forsøgte vi at få LånLet til at blive en del af vores dokumentar serie ”På Toppen i Nykøbing, men den købte LånLet sgu ikke – Men vi blev ved. Selvom vi var bagud på point, kom vi i mål med en hovedsponsor aftale. I LånLet har vi fundet en partner hvor vi fra dag et har følt at kemien har passet sammen, det har dog taget lidt tid at overbevise LånLet om at NFH var lige det de stod og manglede.” Slutter Kenneth Sahlholdt med et glimt i øjet.

Kristina ”Mulle” Kristiansen er også glad for det personlige sponsorat: ”Jeg glæder mig meget over den personlige opbakning, og den økonomiske støtte betyder, at vi kan koncentrere os endnu mere om at udvikle os og have fuld fokus på sporten. Vi er stolte over at kunne være rollemodeller over for ungdommen og skabe positiv opmærksomhed om vores lokalområde og om håndbold som en populær og seværdig sport”.

Om LånLet:

LånLet tilbyder nem og hurtig adgang til forbrugslån, og i dag er vi en af de største spillere på markedet. Vi tilbyder vores kunder lån på nettet eller via vores samarbejde med en lang række butikker. Vi lægger vægt på enkle produkter og effektiv behandling for at gøre det let for dig, og giver dig muligheden for at gøre drømmene til virkelighed.

LaanLet_Lav

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen