Klassekeeper til NFH

NFH får forstærkning af verdensklasse keeper med stor international erfaring.

Bárbara Arenhart trækker fra kommende sæson i NFH trøjen og er dermed med til at give et sportsligt løft til Nykøbing Falster klubben for at sikre overlevelse i BOXER Dameligaen.

Med kåringen som bedste målmand ved VM 2013 i Serbien og en den højeste redningsprocent underturneringen (44{14af70a342d86b4c5b268db5427fe690ff53e0aeb4be3ee57ea29b04b827ef81}), er det en målmand med stor styrke som NFH får på holdet for kommende sæson.

NFH’s formand Henrik Hansen fortæller, ”For ca. et år siden indgik vi aftale med Karol i Wien, og mødte der Bárbara Arenhart – og så hende agere levende plankeværk til en træning med det brasilianske landshold. Fra det tidspunkt drømte vi om at en af verdens bedste målmænd stod i NFH. Ved juletid havde vi en god snak med Bárbara, og sagde hun skulle skifte til NFH – velvidende det nok ikke var realistisk”

Personlig sponsor for Bárbara Arenhart bliver Nykøbing Isenkram, som i adskillige år har støttet op om NFH med et personligt sponsorat.

Charlotte Karlsen fra Nykøbing Isenkram siger om sponsoratet, ”Vi er utrolig stolte over at vi har kunnet være med til at gøre en drøm til virkelighed. En så stor kapacitet til NFH er fantastisk – og vi vil som altid heppe på NFH, og nu ikke mindst på Bárbara i målet når vi besøger Scandlines ARENA med den fantastiske stemning”

Bárbara Arenhart fortæller, ”Det bliver dejligt at komme til Danmark og spille håndbold, og jeg er sikker på at mine forventninger bliver indfriet i NFH, samt at jeg vil udvikle mig og gøre en forskel for holdet for at sikre en stabil placering i BOXER Dameligaen fra kommende sæson”

”Jeg kender til NFH og Danmarks Bedste Publikum – De er fantastisk og den 8. Mand på holdet. Jeg ser frem til at mærke suset og stemningen i Nykøbing Falster og til at spille med nogle fantastiske håndboldpiger på holdet. Samarbejdet med Mette Iversen Sahlholdt ser jeg også meget frem til”, udtaler Bárbara Arenhart og ifører sig derefter NFH målmandstrøjen.

NFH’s nye cheftræner, Niels Agesen har denne udtalelse om tilgangen af Bárbara Arenhart, ”Vi får i Bárbara ,en fantastisk håndboldmålvogter og en pige med dejlig tiltalende personlighed og fremragende udstråling. Jeg tror vi kan være med til at videreudvikle Bárbara og det glæder mig at vi med hende og Mette Iversen Sahlholdt i målet – vel nok har det mest rutinerede målvogterteam i ligaen”

Aftalen med Bárbara er kommet i stand med støtte fra en række NFH Partnere (BabiKlubben), som har valgt at støtte op om NFH Version 2.0+ og med tilgangen af Bárbara til holdet er NFH nu tættere på målet og drømmen om en fast plads i den bedste danske række.

Følgende virksomheder i ”BabiKlubben” har været med til at gøre drømmen til virkelighed:

Scan-Con Group, Colorflex v/European Mannequins & Shop, Svane Apoteket i Nykøbing F, Schulz Biler, Dem Fra Nordlunde, Lauridsen Maskinhandel, INVITA – Næstved, Hotel Saxkjøbing og DataLarsen. Personlig sponsor for Barbera Arenhart i målmandstrøjen, bliver Nykøbing Isenkram.

”Nu er drømmen gået i opfyldelse Bárbara Arenhart er skiftet til NFH, fantastisk at en af verdens bedste keepere skal spille i Nykøbing F.”, slutter Henrik Hansen – Formand for NFH.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen